Πολιτική

06/05/2014 - 16:09

Στράτος Γεωργούλας: ο Δήμος μπροστάρης στην αντιμετώπιση της ανεργίας

Tην Δευτέρα 5 Μαΐου 2014  ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Στράτος Γεωργούλας συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ο Άλλος Δρόμος» περιόδευσαν στις γειτονιές της Λαγκάδας και τις Καμάρες πόρτα-πόρτα.

Ο κ.Γεωργούλας κατά την συνομιλία του με τους κατοίκους των περιοχών τόνισε πως «Οι πολίτες της Μυτιλήνης όπως και η πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας μας βιώνουν καθημερινά τα  αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής που έφεραν τα μνημόνια και οι Κυβερνήσεις που τα υποστηρίζουν. Για μας ο Δήμος πρέπει να είναι μπροστάρης, πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής στην αντιμετώπιση της ανεργίας και συμπαραστάτης στους αγώνες των εργαζομένων και των άλλων κοινωνικών στρωμάτων για αξιοπρεπή διαβίωση και σταθερή δουλειά. Είμαστε σαφέστατα υπέρ της σταθερής και μόνιμης εργασίας και κατά των ευέλικτων μορφών εργασίας δουλεμπορικού τύπου όπως είναι τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας των ΜΚΟ».

Σε άλλο σημείο των συνομιλιών που είχε ο κ. Γεωργούλας επεσήμανε πως  «Στον τομέα της Καθαριότητας εμείς πιστεύουμε πως η διαχείριση των απορριμμάτων πρέπει να γίνει με την πλήρη αξιοποίηση του υπάρχοντος εργατικού δυναμικού, του εξοπλισμού και των διαθέσιμων πόρων με πλήρη δημόσιο χαρακτήρα και χωρίς καμία αύξηση των δημοτικών τελών.

Στις άμεσες στοχεύσεις μας είναι ο σχεδιασμός και η  πλήρης αξιοποίηση του υφιστάμενου στόλου των απορριμματοφόρων και των κάδων,  η ανανέωση του εξοπλισμού και ο  έγκαιρος σχεδιασμός της προμήθειας καυσίμων και ανταλλακτικών. Επίσης η δημιουργία ειδικών χώρων συνεργείων αυτοκινήτων και αποθήκευσης καυσίμων του Δήμου. Ακόμα σκοπεύουμε να επανασχεδιάσουμε την ανακύκλωση και την εσωτερική αποκομιδή απορριμμάτων».

Μοιράσου το άρθρο!