Πολιτική

25/09/2023 - 12:47

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Αναγνωστηρίου και περιοδεία στην Αγιάσο ο Παναγιώτης Χριστόφας

Στην Αγιάσο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ».

Πρώτη στάση της περιοδείας τους δεν θα μπορούσε παρά να είναι το Αναγνωστήριο, όπου ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου, Κλεάνθης Κορομηλάς, περιέγραψε στον κ. Χριστόφα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο εκείνο της ολοκληρωτικής καταστροφής του θεάτρου, έπειτα από την κατάρρευση της στέγης του λόγω σφοδρής χιονόπτωσης τον Ιανουάριο του 2017. Ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου επεσήμανε και τις επιδράσεις της καταστροφής αυτής στη συνολική λειτουργία του κέντρου, όπως επίσης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ιστορικός αυτός φορέας για την κάλυψη του μεγάλου όγκου λειτουργικών δαπανών του.

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστόφας τόνισε πως για την περίπτωση του Αναγνωστηρίου έχει ακριβώς το ίδιο ενδιαφέρον που και έχει επιδείξει και το προηγούμενο διάστημα και πέραν του θεσμικού του ρόλου ως υποψήφιος Δήμαρχος, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης του θεάτρου, ενώ παράλληλα ο Δήμος να βοηθήσει το Πνευματικό Κέντρο να συνεχίσει το σημαντικό πολιτιστικό του έργο.

Στη συνέχεια, ο κ. Χριστόφας και τα μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» περιηγήθηκαν στον οικισμό της Αγιάσου, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής από κατοίκους και επαγγελματίες, τους οποίους ενημέρωσαν για το πρόγραμμα της παράταξης.

Μοιράσου το άρθρο!