Πολιτική

02/02/2023 - 10:27

Συνάντηση με τον Γραμματέα της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη είχε ο Ιάσων Πιπίνης με αντικείμενο τη Λέσβο

Συνάντηση με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλο Μαρινάκη είχε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, με αντικείμενο τη Λέσβο.

«Μετέφερα στον κ. Παύλο Μαρινάκη, στη συνάντηση που είχαμε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της Λέσβου, όπως ακριβώς μου τα έχουν θέσει τους τελευταίους μήνες, στις επισκέψεις που κάνω σε όλα τα χωριά του νησιού. Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω το επόμενο διάστημα και στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο. Μιλήσαμε όμως και για το κυβερνητικό έργο που συνεχίζεται. Στο νησί μας έχουν γίνει πολλά, ενώ άλλα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν απήχηση στους πολίτες», αναφέρει ο κ. Πιπίνης σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο, ενημέρωσε τον κ. Μαρινάκη και για τις επαφές που έχει κάνει στη Λέσβο με επαγγελματίες σε διάφορους κλάδους, όπως είναι ο τουρισμός. «Τον τελευταίο χρόνο κάνω μια “χαρτογράφηση” με τα ζητήματα που απασχολούν το νησί μας, μεταξύ των οποίων αυτά που μου θέτουν οι επαγγελματίες, οι καταστηματάρχες, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, αλλά και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, που έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα ζητήματα. Προσωπικά ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Λέσβο. Μάλιστα, πριν από τις εθνικές εκλογές ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί το νησί μας», αναφέρει ο κ. Πιπίνης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο κ. Πιπίνης συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ως φαίνεται, «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!