Πολιτική

14/01/2016 - 17:04

Συνάντηση μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας με το Γ. Πάλλη

Την 10:00 πρωινή της 11 Ιανουαρίου 2016 το προεδρείο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου αποτελούμενο από τους Χρήστο Πουλλέλη , Φάνη Δημητράκη και Μπάμπη Αράπη συναντήθηκε με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γιώργο Πάλλη και τους Συνεργάτες του .

 

Το προεδρείο ενημέρωσε για την τρέχουσα κατάσταση της υπό εκκαθάριση Τράπεζας ,τα πάγια αιτήματα του συλλόγου που αφορούν τη μη πληρωμή από τους μεριδιούχους τη ζημιά της Τράπεζας αλλά οι ένοχοι , καθώς και για την εξέλιξη των δικαστικών υποθέσεων.

Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις. Ο Βουλευτής ήταν ενήμερος για το σύνολο των υποθέσεων και πρότεινε στον σύλλογο να έρθει σε συνεννόηση με τους μεγάλους μετόχους της Τράπεζας όπως ο Δήμος Λέσβου , η Περιφέρεια Β. Αιγαίου καθώς και κάποιοι Συνεταιρισμοί με επιστολή που να τους καλεί να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν στις διεκδικήσεις του Συλλόγου . Ο βουλευτής πρότεινε επίσης την συνυπογραφή αναφοράς με τους παραπάνω φορείς η οποία θα ενημερώνει και θα διεκδικεί την μη πληρωμή της ζημιάς της Τράπεζας από τους μεριδιούχους .

Η επιστολή αυτή θα δοθεί στον Βουλευτή για να προωθηθεί και στα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών , Δικαιοσύνης , καθώς και στην αντιπροεδρία της Κυβέρνησης .

Μοιράσου το άρθρο!