Πολιτική

13/09/2011 - 14:47

Συνάντηση Περιφερειάρχη με οδηγούς ταξί

Συνάντηση με εκπροσώπους των οδηγών και ιδιοκτητών ταξί της Λέσβου, είχε σήμερα 13/9 το μεσημέρι στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Γιακαλής. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου των Ιδιοκτητών Ταξί και Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Σπανός, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τις μέχρι τώρα ενέργειές του στο μείζον ζήτημα της έκδοσης των νέων αδειών ταξί, καθώς και για τη στάση του, στις πρόσφατες συνεδριάσεις της Ένωσης Περιφερειαρχών Ελλάδος και στις συναντήσεις με εκπροσώπους της Κυβέρνησης.

 

Ο Περιφερειάρχης από τη μεριά του επανέλαβε την προ μηνός δέσμευσή του καθώς και όλων των Περιφερειαρχών της χώρας, για τη μη υπογραφή καμίας άδειας κυκλοφορίας ταξί, μέχρι να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση.

Παράλληλα ο κ. Γιακαλής είπε στους εκπροσώπους των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί πως θα μεταφέρει όλους τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις των εκπροσώπων του κλάδου στη Λέσβο τόσο στις επερχόμενες συναντήσεις μεταξύ των Περιφερειαρχών, όσο και σε εκείνες που θα πραγματοποιηθούν με τον αρμόδιο Υπουργό.

Μοιράσου το άρθρο!