Πολιτική

14/09/2021 - 20:00

Συνάντηση Περιφερειάρχη με το Προεδρείο Συνοριοφυλάκων

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 14.9.2021 με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Λέσβου και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο Μάριο Τζακατζή , τον Αντιπρόεδρο Βέντο Ακίνδυνο , την Γενική Γραμματέα Σταματία Βουλγαρέλλη και το μέλος Καϊνό Ευστράτιο.

Στη διάρκεια της συνάντησης  οι Συνοριοφύλακες έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναφορικά με την άσκηση των καθηκόντων τους,  την αποτελεσματική φύλαξη  των συνόρων   και θέματα διαχείρισης της Μεταναστευτικής Κρίσης.

Ο Περιφερειάρχης αμέσως μετά  τη συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με χαρά υποδέχθηκα στο γραφείο μου το Προεδρείο της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Λέσβου και συζητήσαμε διάφορα θέματα που τους απασχολούν,  Εργασιακά  και ζητήματα Μεταναστευτικής Πολιτικής. Ήταν μία πολύ σημαντική ενημερωτική συζήτηση, αφού πολύ σημαντικό είναι και το αντικείμενο των υπηρεσιών που προσφέρουν όπως η  φύλαξη των Συνόρων.  Η Περιφερειακή Αρχή είναι ευγνώμων για το έργο που παράγουν και θα βρίσκεται κοντά τους με υποστηρικτικό ρόλο σε κάθε αίτημα που θα βοηθούσε την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη άσκηση των καθηκόντων τους.».

 Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Λέσβου Μάριος Τζακατζής τόνισε:

« Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη για το   χρόνο που μας διέθεσε και τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα κατανόησης και συμπόρευσης. Τον ενημερώσαμε για  υπηρεσιακά , εργασιακά  θέματα  και προβλήματα που δυσχεραίνουν  την καθημερινότητα των Συνοριοφυλάκων και τα καθήκοντα που πρέπει να φέρουν εις πέρας σε σχέση και με τα μέτρα κατά του covid-19 . Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που  ο Περιφερειάρχης άκουσε με θετικότητα τα αιτήματά μας. Ευελπιστούμε να γίνουμε δεκτοί με την ίδια θετικότητα και από την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του νησιού.»

Μοιράσου το άρθρο!