Πολιτική

28/02/2012 - 12:03

Συνεχίζεται η προσπάθεια των aeolistas με στόχο την ενημέρωση πολιτών για τις δομές αλληλεγγύης

yle="text-align:justify;">Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, στην αρχή της Ερμού, οι Aeolistas, με την πολύτιμη συμπαράσταση μελών εθελοντικών οργανώσεων και φορέων κοινωνικής αλληλεγγύης, βρεθήκαμε στην αρχή της αγοράς της Μυτιλήνης.

Στόχος μας ήταν να ενημερώσουμε για τις τοπικές δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και τις πανελλαδικές ανοικτές γραμμές υποστήριξης  για θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας και φροντίδας ειδικών ομάδων πληθυσμού.

Μοιράσαμε πάνω από 500 αντίτυπα ενός ενημερωμένου έντυπου καταλόγου με τα τηλέφωνα επικοινωνίας των παραπάνω δομών και κεράσαμε μαζί ένα καφέ ή ένα τσάι. Το κέρασμα ήταν μια συμβολική κίνηση, που εκφράζει τη διάθεση αλλά και την ανάγκη προσέγγισης μεταξύ των κατοίκων του ίδιου τόπου.

Στην δράση μας παρευρέθηκαν και ενημέρωσαν για τη δράση τους μέλη από την Πνοή, την Ομάδα Διάσωσης, το Σύλλογο Βοήθεια για το Παιδί  και τον  Έφηβο, το Σύλλογο Καταναλωτών Λέσβου, την Κιβωτό, την Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο και τον Σύλλογο Αλτσχάιμερ Λέσβου. Ευχαριστούμε πολύ!

 

Ο κατάλογος θα αναρτηθεί στη σελίδα των Aeolistas στο facebook και στον ιστότοπο μας http://aeolistas.net/. Μπορείτε να συμβάλλετε στην ενημέρωση και τον εμπλουτισμό αλλά και τη διάδοση του.

 

Μοιράσου το άρθρο!