Πολιτική

01/05/2020 - 17:44

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου προς Χ. Αθανασίου: Ο Βελόπουλος διαδίδει fake news και όχι εμείς

Με αφορμή σημερινό «πρωτομαγιάτικο δελτίο τύπου του Χαράλαμπου Αθανασίου η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έκανε το παρακάτω σχόλιο:

 

Πρωτομαγιά σήμερα και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου ανακάλυψε … τα fake news.

Φαντασιώθηκε «Συριζαιϊκά κέντρα παραγωγής ψευδών ειδήσεων που επιχείρησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, διαδίδοντας ότι τις πρωινές ώρες σήμερα εισήλθαν στη Λέσβο παράνομα 200 μετανάστες από την Τουρκία».

Πλην όμως «άνθρακες ο θησαυρός» κ. Αθανασίου. Το δημοσίευμα περί της άφιξης των 200 που φυσικά δεν έγινε ποτέ, ήταν ανακοίνωση του Προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» κ. Βελόπουλου. Π οποίος έσπευσε μάλιστα να την «κατεβάσει» από το μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης στο οποίο την είχε αναρτήσει μετά από σχετική απάντηση του αρμόδιο Υπουργού μετανάστευσης που τον διέψευδε.

Κύριε Αθανασίου, σας προτείνουμε να ξαναδιαβάσετε τη δήλωση σας και ιδιαίτερα το σημείο στο οποίο καλείτε σε «αυτοσεβασμό στους ψευδολόγους και τους συκοφάντες». Σας προτείνουμε να το ενστερνιστείτε. Θα σας κάνει καλό.

Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, θα τον βρίσκεστε μπροστά σας. Συνέχεια. Θέτοντας σας προ και των προσωπικών σας ευθυνών για το ότι μετατρέψατε τη Λέσβο σε μια ανοιχτή φυλακή 20.000 προσφύγων και μεταναστών υποθηκεύοντας το μέλλον της.

Μοιράσου το άρθρο!