Πολιτική

15/10/2013 - 10:07

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για τα βοσκοτόπια: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για τα βοσκοτόπια: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»

yle="text-align: justify;">Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου στη ΝΟΔΕ Λέσβου για τα βοσκοτόπια: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

H ΝΟΔΕ Λέσβου στην προσπάθειά της να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των επιδοτήσεων και των βοσκότοπων της Λέσβου, μας λέει ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης ήταν ενήμερος για το πρόβλημα ήδη από τον Αύγουστο. Ας μας πει τότε σε τι αποσκοπούσε η σύσκεψη με φορείς της Λέσβου μία μόλις εργάσιμη ημέρα πριν επισκεφθούν τη χώρα μας οι ελεγκτές της Ε.Ε. και αφού τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ είχαν οριστικοποιηθεί; Και τελικά ως κυβέρνηση τι λύση βρήκε στο πρόβλημα; Γιατί εκεί κυρίως θα κριθεί!

Όσο για τις προτάσεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αγροτική πολιτική εμείς και έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και θα τις συζητήσουμε δημόσια την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το βράδυ στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης» της Δημοτικής Κοινότητας Παπάδου της Γέρας, αλλά και τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής με τους αγρότες της Λέσβου. Και μάλιστα με την παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και συντονίστρια του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Κατσινοπούλου.

Και κυρίως θα τις εφαρμόσουμε πολύ σύντομα όταν με την ψήφο του ο λαός σταματήσει την καταστροφή αναδεικνύοντας μια κυβέρνηση της Αριστεράς.
Και επειδή η ΝΟΔΕ Λέσβου μίλησε για επικοινωνιακή πολιτική και για την 28η Οκτωβρίου, τους θυμίζουμε απλά πως επικοινωνιακή πολιτική είναι να λες πως γιορτάζεις την επέτειο του «ΟΧΙ» από τις εξέδρες των επισήμων, λέγοντας πάντα «ΝΑΙ» στους κερδοσκόπους και τους δανειστές. Όπως επικοινωνιακή πολιτική είναι το βράδυ ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας να διαβεβαιώνει πως δεν θα κατασχεθεί κανένα σπίτι και το πρωί ο προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Μυτιλήνης να στέλνει κατασχετήριο για ένα φτωχόσπιτο στον Ασώματο 60 τ.μ..

 

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου
 

Μοιράσου το άρθρο!