Πολιτική

27/04/2012 - 14:27

ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ: Καλούμε την Α. Παπαρήγα, να έλθει στη Λέσβο και να εξηγήσει την άρνηση της για συνεργασία

pan style="text-decoration:underline;">Καλούμε την Α. Παπαρήγα, να έλθει στη Λέσβο και να εξηγήσει την άρνηση της για συνεργασία, στους αριστερούς και αριστερές του νησιού!

Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Λέσβου, για την συνέντευξη της Α. Παπαρήγα στο Mega.

 

Στη συνέντευξη της, εχτές στο Mega, η Α. Παπαρήγα, δήλωσε, ότι δεν την «ενδιαφέρει ποια κυβέρνηση θα έχει η χώρα στις 7 του Μάη», αρνούμενη κάθε σκέψη για κυβέρνηση της Αριστεράς.

Όμως, οι πολίτες κ. Παπαρήγα, μαζί και οι φίλοι του ΚΚΕ, έχουν διαφορετική άποψη: Θέλουν να φύγει και να μην ξανάρθει η κυβέρνηση «Σαμαρέλου». Θέλουν μια άλλη κυβέρνηση, κυβέρνηση της Αριστεράς, που θα μπορεί να αποτινάξει τις αλυσίδες του μνημονίου. Θέλουν δουλειά, ελευθερία, αξιοπρέπεια και απορούν βλέποντας το ΚΚΕ να γίνεται ανέλπιστο στήριγμα της πολιτικής που ισχυρίζεται ότι αντιπαλεύει.

Καλούμε την κ. Παπαρήγα, να έλθει στη Λέσβο, να περιοδεύσει στην πόλη και τα χωριά, να εξηγήσει σε όλους μας, μαζί και στους κομμουνιστές, μέλη και φίλους του ΚΚΕ,  αυτή την ανεξήγητη πολιτική.

Καλούμε τους φίλους του ΚΚΕ, να θυμηθούν τις καλύτερες παραδόσεις του, τους αγώνες του για δημοκρατία, λαϊκή ενότητα, κοινωνική δικαιοσύνη. Τους καλούμε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, σε αυτές τις εκλογές, να ανοίξουν το δρόμο για την μεγάλη Αριστερά, τη μόνη ελπίδα για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας

Μοιράσου το άρθρο!