Πολιτική

12/05/2011 - 15:26

Σύσκεψη με υπαλλήλους καθαριότητας

Σύσκεψη με το Προεδρείο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων ΟΤΑ Δήμου Λέσβου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαίου 2011 στο γραφείο του Δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Φωκίωνα Βουνάτσου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Απόστολος Πατέστος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Κουνιαρέλλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Βατός, ο Προϊστάμενος Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Τζελαής και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης Θεόδωρος Στεργίου. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα εξέθεσαν τα προβλήματά τους και παρουσίασαν τις προτάσεις τους όσον αφορά την εν γένει λειτουργία του τομέα της καθαριότητας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, την προμήθεια οχημάτων και την ανάγκη πρόσληψης προσωπικού.

Ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος επανέλαβε για ακόμη μία φορά στους εργαζομένους ότι η καθαριότητα του Δήμου είναι ένας από τους τρεις βασικούς άξονες της πολιτικής της νέας Δημοτικής Αρχής, μαζί με τη διοικητική και οικονομική ανασυγκρότηση του ενιαίου πλέον Δήμου Λέσβου. Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης πάρθηκαν αποφάσεις με σκοπό την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής σταδιακά για την προσφορά ποιοτικότερων υπηρεσιών στους δημότες της Λέσβου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής να επιλύσει το σοβαρό θέμα της καθαριότητας του Δήμου και κατόπιν της διαβούλευσης με θέμα: «Λέσβος-Καθαρό Νησί»  που έλαβε χώρα στις 6 Απριλίου 2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λέσβου και στην οποία παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι των επίσημων φορέων και συλλόγων καθώς και ιδιωτών που εκλήθησαν ως εμπλεκόμενοι με το θέμα της καθαριότητας αμέσως ή εμμέσως.

Μοιράσου το άρθρο!