Πολιτική

09/09/2011 - 09:40

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ειδική σύσκεψη για την προώθηση των ζητημάτων του Εθνικού Κτηματολογίου, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκου Σηφουνάκη και του Προέδρου της «Κτηματολόγιο Α.Ε» κ. Απόστολου Αρβανίτη, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 8/9 στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων της Λέσβου αλλά και πολίτες που θίγονται από τα προβλήματα αστοχιών που έχουν εντοπισθεί κατά την κτηματογράφηση του Νομού, παρακολουθώντας μία λεπτομερή και αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις, αλλά και την παρουσίαση προτάσεων για τη μεθοδολογία διόρθωσης των λαθών.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, με την ολοκλήρωση της σύσκεψης, δήλωσε: «Θεωρώ πως η σημερινή σύσκεψη που έγινε παρουσία του Υπουργού και του Προέδρου του Εθνικού Κτηματολογίου, θα συμβάλλει σημαντικά στο να ληφθούν αποφάσεις που θα διευκολύνουν το έργο του Εθνικού Κτηματολογίου. Συζητήσαμε και αναδείξαμε προβλήματα που έχουν εντοπισθεί στο Νομό μας και πιστεύω πως η σημερινή μας συνάντηση θα βοηθήσει σημαντικά στην κατεύθυνση διόρθωσης της κτηματογράφησης της Λέσβου, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο και πολλούς πολίτες που ταλαιπωρούνται από την τωρινή κατάσταση.».

Μοιράσου το άρθρο!