Πολιτική

25/09/2019 - 07:21

Τα 8 θέματα που ζητάει να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Μιχάλης Μαμάκος

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣ 1. Τον κ. Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη

2. Τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Δημοσθένη Χατζηγιάννη

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε τ. Δημ. Συμβουλίου Παρακαλούμε να εισάγετε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, Μυτιλήνης τα παρακάτω θέματα, με την προτεραιότητα που τα αναφέρουμε, εξαντλώντας την συζήτηση τους, σε δύο ή τρείς συνολικά συνεδριάσεις του σώματος.

1. Παραχώρηση αρμοδιοτήτων στα όργανα Διοίκησης των κοινοτήτων του Δήμου μας ( Εγκ 88 ΑΠ 59846/21.8.2019), για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας.

2. Αγροτική Οδοποιία, εν όψει της ελαιοκομικής περιόδου

3. Μεταναστευτικό

4. Στέγαση Μουσικού -ειδικού σχολείου

5. Καθορισμός χώρου συνεδριάσεων και ορισμός γραμματέα για στις παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, εφόσον και οι ίδιες επιθυμούν κάτι τέτοιο. 6. Ενημέρωση του Σώματος για τα αποτελέσματα του ελέγχου των ορκωτών λογιστών στα ταμιακά διαθέσιμα του Δήμου.

7. Στοχοθεσία εν όφει της νέας τετραετίας, μετά από διαβούλευση με φορείς, για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Δήμου μας. Ενημέρωση για τα συνεχιζόμενα έργα του πρ. Δήμου Λέσβου, και αναφερόμαστε σε όσα έργα σήμερα αφορούν τον Δήμο Μυτιλήνης.

8. Λήψη απόφασης επί εγγράφου της Κοινότητας Πλωμαρίου, σχετικά με το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε, για το λιμάνι Πλωμαρίου., καθώς και ενημέρωση για την πύλη εισόδου, στον Λιμένα Πλωμαρίου.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!