Πολιτική

24/04/2020 - 10:41

Τα θερμά λόγια του Χαράλαμπου Αθανασίου για τον Στρατή Καραγεωργίου

Ανακοίνωση από τον Βουλευτή Λέσβου και Β΄Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Χαράλαμπο Αθανασίου :

Όπως είναι γνωστό, οι εκλογές για τα όργανα του κόμματός μας (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ) αναβλήθηκαν, λόγω του κορωνοϊού, για το φθινόπωρο. Μέχρι τότε Πρόεδρος της ΝΟΔΕ θα είναι, ύστερα από ομόφωνη απόφαση, το μέλος της, ο Προκόπης Τζιμής, ο οποίος διαδέχεται τον Στρατή Καραγεωργίου.

Ο Στρατής Καραγεωργίου, από τα φοιτητικά του χρόνια, ήταν σημαίνον στέλεχος της  ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ και πάντοτε ενεργό στέλεχος της ΝΔ. Απ’ όλες τις θέσεις που κατείχε ή του εμπιστεύτηκαν τα αρμόδια όργανά μας, υπηρέτησε με αφοσίωση τις παραδόσεις και τις αρχές του κόμματος όπως τις χάραξε ο Εθνάρχης Κων. Καραμανλής στο Ιδρυτικό Συνέδριο της ΝΔ.

Εκεί που όμως διακρίθηκε ιδιαίτερα ήταν η θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ, την οποία με αφοσίωση υπηρέτησε για τρεις θητείες.

Είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του, σε δύσκολες για την παράταξή μας εποχές και αυτό που με εντυπωσίαζε στον Στρατή ήταν η εργατικότητα, το ήθος και η συνέπειά του. Δεν λογάριαζε, αν και ελεύθερος επαγγελματίας, ούτε χρόνο ούτε δαπάνες, αλλά κυρίως ήταν αφοσιωμένος σε αυτό που με χαρά υπηρετούσε.

Δεν είναι τυχαίο που και οι δύο Πρόεδροι της ΝΔ, οι κ.κ. Σαμαράς και Μητσοτάκης, με τους οποίους συνεργάσθηκε, αλλά και το σύνολο του Οργανωτικού του κόμματός μας, εκφραζόταν με τα καλλίτερα λόγια για τον Στρατή.

Βέβαια, ο Στρατής δεν «αποστρατεύεται», παραμένει ενεργός και στην πρώτη γραμμή, ειδικά τώρα που η Λέσβος μας, μας θέλει όλους ενωμένους.

Προσωπικά τον ευχαριστώ για όσα προσέφερε και για όσα μαζί πετύχαμε για την μεγάλη δημοκρατική παράταξή μας και για τον τόπο μας.

Ο Προκόπης Τζιμής, είναι νέος επιστήμονας, μετριοπαθής, με ήθος και ευαισθησίες και κυρίως αφοσιωμένος στις αρχές και αξίες του κόμματος μας, στο πρόσωπο του οποίου  προσβλέπουμε με εμπιστοσύνη.

--

(φωτο αρχείου)

Μοιράσου το άρθρο!