Πολιτική

05/01/2022 - 12:28

Τέλος ο Στρατής Ζαφείρης - Μεγάλη απώλεια για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Μπορεί να διαφωνούσες με τον Στρατή Ζαφείρη αλλά αν μη τι άλλο είναι ένα πρόσωπο που έδωσε άλλον αέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ένας διαφορετικός τεχνοκράτης με γνώσεις , εμπειρία, θέσεις και τόλμη. Ένα" καθαρό" πολιτικό πρόσωπο που ποτέ δεν αναλώθηκε σε πολιτικά παιχνίδια. Μάλλον το μέγεθος του Στρατής Ζαφείρη δεν χωρούσε στον Δήμο Δυτικής Λέσβου. Μακάρι να προσφέρει και στο μέλλον ο κ. Ζαφείρης από άλλο μετερίζι.

Η ανάρτηση του Στρατής Ζαφείρη:

Σε συνέχεια πρόσφατων αναρτήσεων στις οποίες επισήμανα τα προβλήματα που οδηγούν σε αδιέξοδο, είμαι στην δυσάρεστη θέση να διαχωρίσω την θέση μου από την δημοτική αρχή.

Η αυτοδιοικητική βάση στην οποία στηρίχθηκε η συνεργασία για το στήσιμο του Δήμου και η όλη λειτουργία του, βάλλεται βάναυσα και ο Δήμος μπαίνει σε παιχνίδια με πολιτικές σκοπιμότητες.

Τα οικονομικά προβλήματα και οι δυσλειτουργιες παραμένουν, δεν γίνονται διορθωτικές κινήσεις με αποτέλεσμα να γίνεται επισφαλής η πορεία του Δήμου.

Δηλώνω ότι θα ειμαι παρών με κριτική στάση και παντα θετικές προτάσεις για το καλό του Δήμου και των δημοτων μας.

 

 

H ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Λέσβου: 

Ανακοινώνεται ότι μετά από τη χθεσινή (4/1) συνάντηση της πλειοψηφίας και συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου λύθηκε η συνεργασία της δημοτικής αρχής με τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Στρατή Ζαφείρη. 

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί τον κ. Ζαφείρη για τη διετή συνεργασία τους.

Μοιράσου το άρθρο!