Πολιτική

24/06/2011 - 20:22

Τι κάνει ο Δημήτρης Χαλκιώτης τα Σαββατοκύριακα στην Αθήνα;

Η "Διαύγεια"  είναι ένα χρήσιμο εργαλείο.

Από τη "Διαύγεια" λοιπόν και μετά από μια  έρευνα που κάναμε  (με βάση  πληροφορίες που ήρθαν στο Lesvosnews)  μαθαίνουμε κάτι που έχει  ενδιαφέρον.

Ο κος Δημήτης Χαλκιώτης   Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποιεί από την Παρασκεύη μέχρι και τη Δευτέρα έκτος έδρας μετακινήσεις στην Αθήνα. Στην αιτιολογία  υπάρχει πάντα η φράση :

"Αιτία μετακίνησης: Στην Αθήνα προκειμένου να παρευρεθεί σε συναντήσεις για υπηρεσιακά θέματα"

ΓΕΝΙΚΑ και ΑΟΡΙΣΤΑ!!!

Δείτε δύο τέτοιες εκτός έδρας μετακίνησεις που βρήκαμε μετά από μια σύντομη αναζήτηση και στις οποίες δεν υπάρχει συγκεκριμένη αιτιολογία μετακίνησης :

27-5-2011 ews 1-6 6-5-2011  ews 9-5 ΔΕΙΓΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΟ-ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ------------------------------------------------------------ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.   ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ   ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ. Δείτε μερικές εντολές μετακίνησεις που έχουν πλήρη αιτιολογία μετακίνησης: 4ΑΓΒΥ-ΚΥ-signed 4ΑΘ3Υ-Δ-signed 4ΑΓΒΥ-ΜΓ-signed 4ΑΘΩΥ-Ρ-signed ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: Επίσης έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η οικογένεια του κ. Χαλκιώτη ζει στην Αθήνα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Ας κρίνει ο καθένας από εμάς τι είναι ηθικό και τι όχι !!! Ας κρίνει ο καθένας από εμάς τι πληρώνει τελικά ο ελληνικός λαός !!!

Μοιράσου το άρθρο!