Πολιτική

24/02/2011 - 17:56

Τι μπορεί να κάνει κάποιος όταν έξω από το σπίτι του γίνεται ο βιασμός μιας κοπέλας?

Ας υποθέσουμε ότι έξω από το σπίτι σας ή έξω από το κατάστημά σας μερικοί αλήτες βιάζουν μια νεαρή κοπέλα. Οι φωνές της κοπέλας ακούγονται δυνατά!  Ακόμη και όσοι έχουν πρόβλημα ακοής την  ακούνε. Τι θα κάνεις αγαπητέ αναγνώστη; Η απάντηση είναι αυτονόητη. Θα βγεις έξω και θα βοηθήσεις την κοπέλα. Και αν δεν μπορείς να τα βάλεις με τους αλήτες που την βιάζουν τότε θα φωνάξεις και άλλους λογικούς ανθρώπους  για βοήθεια  ή θα καλέσεις την υπηρεσία του κράτους που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών. Αστυνομία λέγεται...
  • Πως θα χαρακτηρίζατε κάποιον άνθρωπο που ενώ ακούει τις φωνές από το βιασμό της κοπέλας αδιαφορεί... ?
  • Πώς θα χαρακτηρίζατε  κάποιον άνθρωπο που όταν τον  ενημερώνουν ότι η κοπέλα βιάζεται  αυτός  τους απαντήσει "δεν πειράζει θα βιάζουν καμία πόρνη"...?
  • Πως θα χαρακτηρίζατε κάποιον άνθρωπο όταν οι λογικοί άνθρωποι τον ενημερώνουν ότι η κοπέλα που βιάζεται δεν είναι πουτάνα αλλά κυρία και αυτός απαντά "δεν είναι δουλειά μου" ....?
  • Πως θα χαρακτηρίζετε τον άνθρωπό που 24 ωρες μετά το βιασμό δεν λέει κουβέντα για ότι έγινε έξω από το σπίτι του...?
Και  αν αγαπητέ αναγνώστη ρωτήσεις που συμβαίνουν όλα αυτά τότε ΜΑΘΕ ότι συμβαίνουν στη Μυτιλήνη! Η νεάρη κοπέλα που χθες βιάστηκε  έξω από τη Γραμματεία Αιγαίου και Νησιτώτικής Πολιτικής λέγεται "Δημοκρατία" Οι μερικοί αλήτες λέγονται αστυνομικοί. Ο ένοικος του κτιρίου  έξω από το οποίο έγινε ο βιασμός λέγεται Δημήτρης Χαλιώτης και είναι ο Γενικός Γραμματέας. Η πόρνη που κατά τον κύριο Χαλκιώτη αξίζει το βιασμό είναι οι "αναρχικοί" Και 24 ώρες μετά το βιασμό της  κυρίας Δημοκρατίας ο κος Χαλκιώτης σε συνέντευξη στο Αρχιπέλαγος δεν λέει ούτε  λέξη για το βιασμό .... Καληνύχτα Μυτιλήνη , Καληνύχτα Δημοκρατία!!!!

Μοιράσου το άρθρο!