Πολιτική

10/02/2023 - 10:50

Την αγορά της Ερμού στη Μυτιλήνη θα επισκεφθεί το Σάββατο ο Ιάσων Πιπίνης


Στην εμπορική αγορά της οδού Ερμού στη Μυτιλήνη θα βρεθεί το πρωί του Σαββάτου ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, ο οποίος θα συνομιλήσει με καταστηματάρχες και καταναλωτές.

«Συζητώντας με τους συμπολίτες μου στη Μυτιλήνη, συνεχίζω τη "χαρτογράφηση" που κάνω για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Αρκετά από αυτά δεν είχαν αναδειχθεί εδώ και χρόνια. Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτά που για κάποιους είναι σημαντικά και να τα βάλουμε πάνω στο τραπέζι. Είναι καιρός, πιστεύω, να ακούσουμε όλους τους συμπολίτες μας και να καταγράψουμε ποιες είναι οι πραγματικές τους ανάγκες», υποστηρίζει ο κ. Πιπίνης σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο, εδώ και έναν χρόνο έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο νησί και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο στις επικείμενες εκλογές.

«Η Λέσβος τα τελευταία χρόνια είχε την ευκαιρία να εξελιχθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα. Πιστεύω ότι χάθηκε χρόνος, επειδή δεν αξιοποιήθηκε αυτή η ευκαιρία στο βαθμό που έπρεπε. Χρειάζεται επιτέλους ένα σχέδιο και να αφήσουμε πίσω τη μιζέρια, και νοοτροπίες του παρελθόντος για να πετύχουμε πολλά περισσότερα», καταλήγει ο κ. Πιπίνης.

 

Μοιράσου το άρθρο!