Πολιτική

25/06/2012 - 10:00

"Τρίζουν τα κόκαλα του Ματαφιά από αγαλίαση" όπως υποστηρίζει ο Δημήτρης Βουνάτσος

YP EN

Για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Βουνάτσος μας εκπλήσσει με το ύφος των επιστολών του.... Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος έστειλε στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Καράμπελα, την παρακάτω επιστολή:

Προς :Αξιότιμον Κύριον

Καράμπελα Παναγιώτη

Υφυπουργόν Εθνικής Άμυνας

Αθήνα

Αγαπητέ φίλε Υπουργέ,

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, σου στέλνω τα συγχαρητήριά μου για την ανάληψη των σοβαρότατων καθηκόντων σου στον νευραλγικό τομέα του Υπουργείου της Εθνικής Άμυνας.

Τύχη αγαθή θέλησε να σε γνωρίσω, να συνεργασθώ και να δεθώ μαζί σου, όταν είχες αναλάβει τις ευθύνες της Στρατιωτικής Διοίκησης του Νησιού μας, στις οποίες ανταπεξήλθες επιτυχέστατα, προαχθείς και αναλαβών εν συνεχεία, καίριες ανώτατες θέσεις ευθύνης` στο Στράτευμα, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, και πάλι με άκρα επιτυχία, επ ‘ αγαθώ του Λαού, της Πατρίδας και του Έθνους μας.

Θα τρίζουν τα κόκαλα του μέντορά μας και φίλου μας, Στρατηγού Ματαφιά, από αγαλλίαση για το γεγονός της ανάληψης των νέων σου καθηκόντων. Και εγώ, ως Δήμαρχος Λέσβου, του μεγαλύτερου νησιού της άκρως ευαίσθητης περιοχής του Αιγαίου από Εθνική άποψη, καθώς και οι συνδημότες μου, οι όποιοι σε θυμούνται διαρκώς, για το ήθος και τις ικανότητές σου, είμαστε βέβαιοι, ότι με άκρα επιτυχία θα ανταποκριθείς στα σοβαρότατα νέα σου καθήκοντα.

Φιλικώτατα

Ο Δήμαρχος Λέσβου

Δημήτρης Φ. Βουνάτσος

Μοιράσου το άρθρο!