Πολιτική

13/07/2013 - 09:26

Τροπολογίες Παύλου Βογιατζή: για διαθεσιμότητα Δημοτικών Αστυνομικών και στήριξη τρίτεκνων

Τροπολογίες Παύλου Βογιατζή: για διαθεσιμότητα Δημοτικών Αστυνομικών και στήριξη τρίτεκνων

Τ

ροπολογία στο άρθρο 81 του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Φορολογία εισοδήματος, επείγοντα μέτρα εφαρμογής του Ν.4046/2012, του Ν.4093/2012 και του Ν.4127/2013 και άλλες διατάξεις», κατέθεσαν χθες ο Βουλευτής Λέσβου, Παύλος Βογιατζής και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας.

Στην Τροπολογία που αφορά στη Δημοτική Αστυνομία, οι δύο Βουλευτές ζητούν να μεταταχθούν στους οικείους, νησιωτικούς δήμους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποστελέχωσης και έλλειψης προσωπικού, οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, των οποίων οι θέσεις καταργούνται.

Οι κ.κ. Βογιατζής και Κόνσολας αναφέρονται στα προβλήματα που δημιούργησε τους νησιωτικούς δήμους ο Καλλικράτης αλλά και η κατάργηση οργανικών θέσεων, την ίδια στιγμή που απαγορεύθηκαν οι προσλήψεις, με αποτέλεσμα κάποιοι δήμοι να λειτουργούν οριακά, γι’ αυτό και ζητούν από τους συναρμόδιους Υπουργούς να κάνουν δεκτή την Τροπολογία τους.

Για το ίδιο Σχέδιο Νόμου και στο πλαίσιο στήριξης των τρίτεκνων οικογενειών, ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, συνυπέγραψε και κατέθεσε επίσης, μαζί με άλλους 25 Βουλευτές, Τροπολογία που αφορά στα άρθρα 80, 81 και 82, και την εξαίρεση των οικογενειών με τρία παιδιά από το μέτρο της διαθεσιμότητας που προβλέπεται για τους σχολικούς φύλακες, τους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας και τους εκπαιδευτικούς.

 

Μοιράσου το άρθρο!