Πολιτική

14/05/2012 - 12:40

Υποδοχή αντιπροσωπειάς στα πλαίσια του προγράμματος Comenius "Life Story Diary" από το Ενιαίο Λύκειο Πλωμαρίου

pan style="text-decoration:underline;color:#800080;">ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

Το Σχολείο μας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius “Life Story Diary” υποδέχθηκε αντιπροσωπείες (23 καθηγητών και 22 μαθητών) των συνεργαζόμενων σχολείων από 7 διαφορετικές χώρες (Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία και Ιρλανδία) από 27 Απριλίου έως 7 Μαΐου 2012.

Οι καθηγητές και οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο σχολείο μας, στην πόλη μας και στο νησί μας. Κατά την συνάντηση αυτή έγιναν παρουσιάσεις των εκπαιδευτικών συστημάτων των πόλεων – εδρών των συνεργαζόμενων σχολείων, καθώς και αποφασίστηκαν οι μελλοντικές δράσεις του προγράμματος.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους που φιλοξένησαν στα σπίτια τους μαθητές των ξένων χωρών, για την υπευθυνότητα και την προθυμία τους. Οι εγκάρδιες ευχαριστίες των καθηγητών που συνόδευαν τους ξένους μαθητές αποδεικνύουν τις εξαιρετικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν κατά την παραμονή και φιλοξενία τους στη χώρα μας.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Λέσβου, το Τοπικό Συμβούλιο Πλωμαρίου, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Λέσβου, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, τις Ποτοποιίες Πλωμαρίου, Αρβανίτη και Βαρβαγιάννη, το Ελαιοτριβείο Πλωμαρίου Πρωτούλη και το Μουσείο Βρανά για τη συνεργασία και υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της φιλοξενίας.

Μοιράσου το άρθρο!