Πολιτική

08/09/2020 - 14:02

Υποσχέθηκε στήριξη στην Όλγα Φιάσκα

YP EN

Την Χάλκινη Ολυμπιονίκη Νέων στο αγώνισμα του βάδην, Όλγα Φιάσκα, τους γονείς της και τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό, υποδέχτηκε στις 04.09.2020 στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολου Αλατζά και του Ειδικού Συμβούλου Μιχάλη Ταμβακέλλη. 

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη την νεαρή αθλήτρια για τις μεγάλες επιτυχίες που είχε και φέτος κατακτώντας πανελλήνια μετάλλια και καταρρίπτοντας ρεκόρ, ενώ απένειμε τα εύσημα και στον προπονητή  αλλά και στους γονείς της, καθώς η συμβολή τους είναι κάτι παραπάνω από καθοριστική στις επιτυχίες αυτές. Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης δήλωσε: « Παρακολουθώ και εγώ με περηφάνια τις επιτυχίες της Όλγας και δηλώνω θαυμαστής της γιατί κατάφερε μέσα από πολλή δουλειά και ώρες προπόνησης να φέρει μεγάλες επιτυχίες και να μας κάνει να δακρύσουμε από χαρά.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που παράλληλα με τις αθλητικές της επιδόσεις, όπως ενημερώθηκα,   είναι και άριστη μαθήτρια, έχοντας εισαχθεί στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας. Η Όλγα αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για την νεολαία μας και ως Περιφέρεια οφείλουμε να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες  ανταμείβοντας τους κόπους των νέων ανθρώπων». 

Η Όλγα Φιάσκα ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Η στήριξη και τα καλά λόγια του Περιφερειάρχη προς το πρόσωπο μου αποτελούν τιμή για μένα και θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό. Στόχος μας είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Τόκιου του χρόνου το καλοκαίρι και σε αυτή την προσπάθεια μας είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη που θα έχω την στήριξη της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη. Οι επιτυχίες μου είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και φυσικά η  στήριξη των τοπικών αρχών είναι κομμάτι αυτών».

Μοιράσου το άρθρο!