Πολιτική

31/03/2013 - 14:53

Υβριστική επίθεση και... τηλεφωνική συγνώμη από το κ. Αστυρακάκη καταγγέλλει η κα Δόλκα

Υβριστική επίθεση και... τηλεφωνική συγνώμη από το κ. Αστυρακάκη καταγγέλλει η κα Δόλκα

 

       Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29-3-2013 και μετά  την συζήτηση του απολογισμού του ΝΠ Πολιτισμού-Αθλητισμούκαι Παιδείας,  ο κ.Αστυρακάκης επειδή ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις που υπέβαλε ο Δημ.σύμβουλος κ Πολίτης, θεωρώντας ότι οι ερωτήσεις έγιναν μετά από δική μου παρότρυνση κάτι που είναι τελείως αναληθές, με πλησίασε εντός του χώρου του Δημοτικού συμβουλίου και παρουσία δημοτικών συμβούλων και δημοσιογράφου εξαπέλυσε μία εμπαθή υβριστική επίθεση εναντίον μου με λεξιλόγιο  του οποίου ακόμα και η αναπαραγωγή είναι απαγορευτική για το ήθος μου.
       Η ως άνω ενέργεια και οι φράσεις που ειπώθηκαν από  τον αντιδήμαρχο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ.Αστυρακάκη είναι ενδεικτική των δημοκρατικών του αξιών περί  πολιτικού πολιτισμού και διαλόγου που τον διέπει, δεδομένου ότι η ίδια συμπεριφορά έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν. Αμέσως απευθύνθηκα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζαφειρίου, ο οποίος κατά την συνήθη τακτική του δεν έλαβε θέση.
       Η τηλεφωνική συγγνώμη του κ.Αστυρακάκη μετά την αποχώρηση μου από τον χώρο, είναι ίσως μία αρχή  αλλά αναμένω επίσημη δημόσια θέση του ιδίου, του δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  για το περιστατικό.         
                                                    
                                                                           Σοφία Δόλκα 
                                                              Δημοτικός Σύμβουλος Λέσβου
 

Μοιράσου το άρθρο!