Πολιτισμός

19/08/2020 - 21:00

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας στο Γήπεδο Μυτιλήνης - Πληροφορίες για τα μέτρα που θα ισχύουν

19 Αυγούστου 

Συναυλία 

Αρβανιτάκη-Κότσιρας 

Τόπος : ΓΗΠΕΔΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ώρα : 21.00

Τρόπος : ΤΙΜΉ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ 10 ΕΥΡΩ

sx

«Δυνατά Κάθε Φορά και αυτό το καλοκαίρι»: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 21:30

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν το κοινό και πολύ επιτυχημένο μουσικό τους ταξίδι.

Το άκουσμα της συνεργασίας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα το φθινόπωρο του 2018 αγκαλιάστηκε από κοινό και δημοσιογράφους και το ντουέτο τους “Δυο ζωές” έπαιξε δυνατά στα ραδιόφωνα όλης της χώρας. Η αρχή έγινε στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς στην Αθήνα και συνεχίστηκε με μια μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, για να καταλήξει στο Stage της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Νοέμβριο. Πάνω από 60.000 θεατές έχουν δει την παράσταση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα και τους έχουν αποθεώσει, έχουν τραγουδήσει μαζί με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες από την αρχή ως το τέλος της παράστασης κι έχουν μοιραστεί τη χαρά της μουσικής τους σύμπραξης.

 

Κι αν κάποιος αναρωτιέται αν έχει κάτι αλλάξει από πέρυσι ως φέτος στο πρόγραμμα της παράστασης, θα πούμε ότι η μαγεία των μεγάλων επιτυχιών τους και οι μουσικές τους ερωταπαντήσεις είναι η ίδια, αλλά στην παράσταση θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και κάποια από τα καινούρια τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη από την νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Τα μεγάλα ταξίδια” (μουσική Θέμης Καραμουρατίδης, στίχοι Λήδα Ρουμάνη) που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβρη - με τις “Μνήμες””  και το "Κι εγώ που έλεγα" να έχουν ήδη κερδίσει τις καρδιές του κοινού από το πρώτο τους άκουσμα  – καθώς και κάποια από τα καινούρια τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα όπως τα ήδη αγαπημένα “Έρωτας ή τίποτα” (μουσική – στίχοι Γιώργος Καραδήμος), “Καρδιά μου” (μουσική Μανώλης Ανδρουλιδάκης - στίχοι Δημήτρης Λέντζος) και “Την αμαρτία μου” (μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη - στίχοι Ελένη Γιαννατσούλια) από την επερχόμενη νέα δισκογραφική του δουλειά.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας,  την Τετάρτη 19 Αυγούστου πλαισιωμένοι από οχτώ εξαιρετικούς μουσικούς: τον Γιάννη Κυριμκυρίδη (πιάνο, πλήκτρα), τον Παρασκευά Κίτσο (μπάσο), τον Δημήτρη Τσάκα (σαξόφωνο), τον Κώστα Μιχαλό (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), το Νίκο Μέρμηγκα (μπουζούκι, λαύτα, λαούτο), τον Βαγγέλη Μαχαίρα (μπουζούκι, τζουράς, λαούτο, μαντολίνο), τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις), τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο (πλήκτρα κι ενορχηστρώσεις), θα δώσουν μία παράσταση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο διοργάνωσης των εκδηλώσεων ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 του Δήμου Μυτιλήνης.

Το πρόγραμμα επιμελούνται οι δύο καλλιτέχνες μαζί με την Λήδα Ρουμάνη. Στην επιμέλεια ήχου οι Χάρης Κρεμμύδας και Στρατής Καραδημητράκης και στο σχεδιασμό φώτων η Μελίνα Ζερβάκη. Οργάνωση παραγωγής: Λήδα Ρουμάνη & Ηχόχρωμα (Ελευθερία Αρβανιτάκη)  - Menta Art Events (Γιάννης Κότσιρας).                                                               

Info:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ώρα έναρξης 21:30 -  Ώρα προσέλευσης 20:00

Τιμές εισιτηρίων: 10€

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 – 13:00 - Τηλ. για πληροφορίες 22510.37394

Διοργάνωση: Δήμος Μυτιλήνης – Αντιδημαρχία Πολιτισμού

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών τηρούνται όλα τα μέτρα βάσει των υγειονομικών κανονισμών.

Την αστική ευθύνη της συναυλίας φέρει ο Δήμος Μυτιλήνης.

Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τα μέτρα που ισχύουν βάσει Πρωτοκόλλου Υγείας, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και του ΥΠΠΟ. Άτομα που δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα, τις οδηγίες και τους κανονισμούς, δύναται να απομακρυνθούν από τον συναυλιακό χώρο. Σε κάθε περίπτωση μη συμμόρφωσης, η ευθύνη είναι προσωπική.

Παρακαλείστε προκειμένου να διασφαλιστεί με προστασία η ομαλή ροή της εκδήλωσης:

-Κατά την είσοδο σας και κατά την έξοδο σας να τηρείτε τις οδηγίες των ταξιθετών.

- Καθ΄όλη τη διάρκεια της παράστασης παρακαλούμε να μένετε στη θέση σας.

- Παρακαλούμε να μην συνωστίζεστε στα μπαρ και στις τουαλέτες και να κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας σε όλους τους χώρους.

-Στην ουρά προαιρετικά φοράτε μάσκα. Εάν υπάρχει αναμονή στην ουρά, σας παρακαλούμε να κρατάτε τις αποστάσεις των 2 μέτρων.

- Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι θεατές παρακαλούνται να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να τους υποδείξουν οι ταξιθέτες, πως μπορούν να αποχωρήσουν και να τους δώσουν οδηγίες.

-Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη του κοινού στα καμαρίνια πριν ή μετά το πέρας της παράστασης, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική συμβολή και παρουσία σας στο Φεστιβάλ Μυτιλήνης. Σας ευχόμαστε ένα όμορφο μουσικό καλοκαίρι!

Μοιράσου το άρθρο!