Ψυχολογία - Σχέσεις

27/11/2019 - 08:53

Αποπλάνηση με τεχνική Κλεοπάτρας!

Γράφει η Χαρά Ζηκά *

Ο άντρας πολλές φορές καταπιέζεται από το ρόλο που πρέπει να παίξει, να είναι δηλαδή πάντα υπεύθυνος, να έχει τον έλεγχο, να είναι ορθολογιστής και δυνατός σε όλες τις καταστάσεις.

Η γυναίκα λοιπόν που θα του προσφέρει απελευθέρωση από τους περιορισμούς της ζωής του, η γυναίκα που θα τον κάνει να αισθάνεται ότι μεταφέρεται μαζί της σε ένα κόσμο καθαρής ευχαρίστησης, θα αποτελέσει γι’ αυτόν υπέρτατη φαντασίωση.

Αυτή την τεχνική χρησιμοποιούσε η Κλεοπάτρα. Δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη, είχε μακρύ, λεπτό πρόσωπο και μια κάπως τονισμένη μύτη. Βέβαια είχε ωραία χαρακτηριστικά, υπέροχα μεγάλα μάτια και χαρούμενη, γλυκιά φωνή. Η δύναμή της όμως να σαγηνεύει ήταν η ικανότητα να αποσπά την προσοχή του άντρα.

 Για παράδειγμα, ο Καίσαρας ασχολιόταν με πολιτικές δολοπλοκίες,  πολεμικές εχθροπραξίες….ερχόταν λοιπόν η Κλεοπάτρα και τον μετέφερε σε ένα εξωτικό σκηνικό.  Μεταμορφωνόταν συνεχώς με την ενδυμασία και το βάψιμό της, έχοντας όμως πάντα μια έντονη θηλυκή εμφάνιση που παρέπεμπε σε θεά. Ο Καίσαρας είχε παγιδευτεί πραγματικά στα δίχτυα της, παρέμεινε για μεγάλο διάστημα στην Αίγυπτο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν μεγάλες αναταραχές στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. 

Όταν δολοφονήθηκε, μπήκε ο Μάρκος Αντώνιος στη ζωή της Κλεοπάτρας, ο οποίος έγινε ουσιαστικά σκλάβος της γιατί του ικανοποιούσε όλες τις αδυναμίες του και του πρόσφερε συνεχή ποικιλία εικόνων.  Μάλιστα έφτασε σε σημείο να υιοθετήσει τον τρόπο ενδυμασίας και τα έθιμα της Αιγύπτου  αποκηρύσσοντας τις συνήθειες της Ρώμης.

Κάθε άντρας πλήττει κοντά σε μια γυναίκα, όσο όμορφη κι αν είναι. Θέλει να έχει στη ζωή του διαφορετικές απολαύσεις και περιπέτεια. Επομένως η γυναίκα πρέπει να ανατρέψει αυτή την κατάσταση, να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι του προσφέρει την ποικιλία και την περιπέτεια που αναζητά.

Αυτό είναι εύκολο γιατί ο άνδρας έχει μια τάση για καθετί οπτικό, πράγμα που τον κάνει να εξαπατάται από τις εικόνες. Γνωρίζοντας επίσης ότι η αδυναμία του άντρα είναι η ακόρεστη επιθυμία για σεξ, μια γυναίκα που θα πάψει να είναι υπερβολικά συνεσταλμένη στο θέμα αυτό, θα ενσαρκώσει τις φαντασιώσεις του.

Όπως είπαμε, μια θεατρική συμπεριφορά αναμεμιγμένη με μια σεξουαλική γοητεία είναι στοιχεία που μπορούν να σαγηνεύσουν τον καθένα. Μεταμορφωθείτε λοιπόν, μπείτε στο ρόλο μιας γυναίκας που δεν μπορεί να συγκρατήσει τη σεξουαλική της επιθυμία για εκείνον…μόνο για εκείνον όμως!

 Ας υποθέσουμε ότι κάνετε τη βόλτα σας στο κέντρο της πόλης. Μόλις βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία, πείτε του ότι τον ποθείτε τόσο πολύ που δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να γυρίσετε σπίτι. Τον θέλετε εδώ και τώρα! Πάτε λοιπόν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο και δείξτε του ότι το εννοείτε. Θα τον εκπλήξετε τόσο πολύ που θα έχει το όλο σκηνικό στο μυαλό του για μέρες!

Tip! Καλό θα ήταν να επιβεβαιώσετε από πριν ότι υπάρχουν ελεύθερα δωμάτια στο ξενοδοχείο αλλιώς η κατάληξη θα είναι λίγο απογοητευτική.

Extra tip!  Σε μεγάλες πόλεις υπάρχουν ξενοδοχεία με εντυπωσιακά θεματικά δωμάτια που ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία. Στρώματα νερού, υπερπολυτελή κρεβάτια, ιδιαίτερος φωτισμός, κούνιες, γούνινα μαξιλάρια, τζακούζι και τεράστιοι καθρέφτες προσφέρουν μια απίστευτη πολυτέλεια οπότε θα μπείτε πραγματικά στο ρόλο της σαγηνευτικής Κλεοπάτρας

 

* Η Χαρά Ζήκα είναι Χημικός, Δρ. Φαρμακευτικής, συγγραφέας του βιβλίου «Έρωτας, Χημεία & Σεξ»-Εκδόσεις Ιανός και δημοσιογράφος. Ζει τη Μυτιλήνη και αρθρογραφεί κάθε Τετάρτη στο Lesvosnews.net στη στήλη "Η αλχημεία του έρωτα"

Μοιράσου το άρθρο!