Ρεπορτάζ Αγοράς

27/04/2024 - 10:38

Ανανεωμένη με αναβαθμισμένες υπηρεσίες ανοίγει σήμερα η πλαζ Τσαμάκια

ΔΕΗ

Ανανεωμένη, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και καινούργιο εξοπλισμό θα ανοίξει τις πύλες της από  σήμερα, Σάββατο, για τη φετινή σεζόν η πλαζ Τσαμάκια, η διαχείριση της οποίας έχει περάσει πλέον εξ’ ολοκλήρου στον επιχειρηματία, Μένιο Ασβεστά. Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις τις τελευταίες ημέρες για την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ από το 1978 που δημιουργήθηκαν οι εγκαταστάσεις της δημοτικής πλαζ, όπως είπε στα “Νέα της Λέσβου” ο επιχειρηματίας. 

Τα προηγούμενα χρόνια η ΑΔΕΛ εκμίσθωνε στον επιχειρηματία μόνο το αναψυκτήριο της πλαζ, ενώ από φέτος αποφασίστηκε να αναλάβει την πλήρη διαχείρισή της, από την είσοδο των λουομένων, την φιλοξενία των καλοκαιρινών camps, την συντήρηση, τη φύλαξη και φυσικά την καθαριότητα όλων των χώρων. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Ασβεστάς κατέθεσε στην Διοίκηση μια ολοκληρωμένη πρόταση που περιελάμβανε την ανακαίνιση της εισόδου και των τουαλετών, την συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων (αποδυτήρια, γραφεία, αναψυκτήριο), την επισκευή των κερκίδων και του φωτισμού του γηπέδου beach volley, την διατήρηση και επέκταση φυσικού χλοοτάπητα, τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου, την αντικατάσταση των ξύλινων κατασκευών και την αντικατάσταση του εξοπλισμού της παραλίας. 

Παχύ στρώμα άμμου κάλυψε την ακτή

 

 

Στο πλαίσιο αυτό ο επιχειρηματίας προμηθεύτηκε και έριξε στην ακτή 400 κ.μ. άμμο και παράλληλα προχώρησε στην πλήρη ανανέωση του εξοπλισμού, δηλαδή αγόρασε νέες ξαπλώστρες και ομπρέλες, όπως και τραπεζοκαθίσματα για τους λουόμενους και τους πελάτες του αναψυκτηρίου. Σημαντική είναι επίσης η επένδυση που έγινε στους χώρους υγιεινής, οι οποίοι δεν είχαν ανακαινιστεί εδώ και 46 χρόνια. Τον τελευταίο μήνα εκτελέστηκαν επίσης εργασίες συντήρησης – μόνωσης στα αποδυτήρια και στα γραφεία της πλαζ, πίσω από την είσοδο.

Νέες τουαλέτες, νιπτήρες και πλακάκια στους χώρους υγιεινής

Η είσοδος

Σε ό,τι αφορά τις τιμές των εισιτηρίων για την είσοδο των λουομένων, θα παραμείνουν και φέτος οι ίδιες, δηλαδή 1 ευρώ για τους δημότες της Λέσβου (Μυτιλήνης και δυτικής Λέσβου) και 2 ευρώ για τους επισκέπτες – τουρίστες. Παράλληλα διατηρείται η κάρτα των 6 ευρώ για επτά επισκέψεις, δηλαδή για μια εβδομάδα, όπως και η κάρτα των 20 ευρώ για έναν μήνα. Όπως κάθε χρόνο, ισχύει ειδικό μειωμένο τιμολόγιο για παιδιά, πολύτεκνες οικογένειες, άτομα με ειδικές ανάγκες και συνοδούς, κλπ.. 

Εκτός από τα camps που θα διοργανωθούν και φέτος το καλοκαίρι, η επιχείρηση θα διαμορφώσει ειδικό χώρο για την απασχόληση των παιδιών, ενώ αναλαμβάνει και την διοργάνωση εκδηλώσεων.

Όπως είπε στα “Νέα της Λέσβου” ο κ. Ασβεστάς, «φέτος πήραμε την μεγάλη απόφαση να επενδύσουμε στην πλαζ για να αναβαθμίσουμε όλους τους χώρους, από την είσοδο μέχρι τις τουαλέτες και τα αποδυτήρια και πιστεύω ότι η αλλαγή είναι σημαντική και θεαματική. Θέλουμε και επιδιώκουμε να υποδεχόμαστε τους πελάτες μας σε όμορφους, καλαίσθητους, σύγχρονους και καθαρούς χώρους γιατί σεβόμαστε κάθε πολίτη που μας επιλέγει. Με την έννοια αυτή πιστεύω ότι όλοι θα εκτιμήσουν και θα σεβαστούν αυτή την προσπάθεια για να διατηρήσουμε τις εγκαταστάσεις σε ένα υψηλό επίπεδο προς όφελος όλων».

 

πηγη:

https://nealesvou.gr/

Μοιράσου το άρθρο!