Ρεπορτάζ Αγοράς

21/08/2020 - 12:42

Το Bracciera Beach Bar επιστρέφει

Το Bracciera-Beach Bar μετά τις ολιγοήμερες «διακοπές» του ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τα ξημερώματα το καλοκαιρινό στέκι θα υποδέχεται τους επισκέπτες.

To Bracciera-Beach Bar επιστρέφει με αισιοδοξία, καλοκαιρινό πνεύμα και βαθύ αίσθημα ευθύνης. Πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων όσων βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του. Με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα σκοπό έχει να συμβάλει στη διασκέδαση με ασφάλεια με κάθε κόστος.

Με σύμμαχο την ομορφιά του τόπου και την θάλασσα και το περιβάλλον εμποτισμένο με καλοκαιρινά feel-good vibes το Bracciera-Beach Bar, επιστρέφει θέλοντας να δημιουργήσει δομές, ανάσες ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, αναμνήσεις και δυνατές στιγμές, με δυο λόγια να γράψει μαζί σας μια ιστορία, μέσα από γέλια, μουσικές, βουτιές, όνειρα και αισιοδοξία.

 

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό πέρα από την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, θα συμβάλλει στην ηρεμία και την τήρηση των μέτρων, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σας απορία

Η μεγάλη επιστροφή λοιπόν έρχεται αυτό το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 23:00..και για όσο έχουμε ακόμα καλοκαίρι κάθε μέρα θα γίνεται ένας μικρός χαμός……..

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου σας περιμένουμε στο πιο hot Disco 80s 90s party του καλοκαιριού παρέα με τις μουσικές επιλογές του John Karavi & Chris Kouzelli. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η είσοδος στο Bracciera-Beach Bar τα βράδια θα γίνεται μόνο με κράτηση -1 φιάλη ανά 6 άτομα

Μοιράσου το άρθρο!