Ρεπορτάζ Αγοράς

01/11/2021 - 10:10

Εσώρουχα: Τα 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζω πριν αγοράσω

Μπορεί τα ρούχα μας να είναι αυτά που καθορίζουν το στιλ και το εξωτερικό μας look, ωστόσο, τα εσώρουχα είναι η βάση για να νιώθουμε άνετοι, αέρινοι και ασφαλείς σε κάθε μας εμφάνιση. Η επιλογή εσώρουχων που προσφέρουν και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά αποτελεί μια καθοριστική απόφαση που μπορεί να αλλάξει συνολικά το feeling που έχουμε, είτε όταν βρισκόμαστε στο σπίτι, είτε στη διάρκεια της δουλειάς, ή –φυσικά- εν ώρα διασκέδασης!

Επιλέγοντας εσώρουχα: τα κριτήρια

Συχνά θα ακούτε ότι η άνεση αποτελεί το Νο1 κριτήριο για να επιλέξει κανείς ένα εσώρουχο. Η έννοια της άνεσης, ωστόσο, είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική. Τι σημαίνει «άνεση»; Η πραγματικότητα είναι ότι το κάθε σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες. Οι ανάγκες αυτές κατά βάση καθορίζονται από τόσο από την ίδια την ιδιοσυγκρασία του σώματος, όσο και από την καθημερινότητα που βιώνει ο καθένας, τις συνθήκες δηλαδή μέσα στις οποίες εργάζεται και ζει. Κατ’ επέκταση, κάποιος ή κάποια που εργάζεται σε ένα γραφείο έχει τελείως διαφορετικές ανάγκες από εκείνον και εκείνη που εργάζεται, ας πούμε σε έναν χώρο εστίασης ή σε μια χειρονακτική εργασία.

Όλα τα παραπάνω, σχεδόν επιβάλλουν και τα ανάλογα εσώρουχα, τα οποία θα εξασφαλίζουν την ιδανική εκείνη αίσθηση και το επίπεδο άνεσης που χρειάζεται το σώμα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

δ

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις εκάστοτε συνθήκες και το πρόγραμμα κάποιου, μπαίνει και η εποχικότητα. Η εποχή παίζει σημαντικό ρόλο καθώς, αναλόγως τη θερμοκρασία και σε συνδυασμό με την ανάγκη μας να αισθανόμαστε πάντα ένα δροσεροί και ζεστοί, τα αντίστοιχα εσώρουχα προσφέρουν και τις ανάλογες ιδιότητες. Αυτές προκύπτουν από το υλικό κατασκευής τους και το σχέδιο, στοιχεία τα οποία κατατάσσουν τα γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα σε καλοκαιρινά, χειμερινά ή και για όλο τον χρόνο σε κάποιες περιπτώσεις.

Τρίτο και εξίσου σημαντικό κριτήριο αποτελεί και η περίσταση. Όπως είναι λογικό, παρότι σε πολλές περιπτώσεις ένας άνδρας ή μία γυναίκα φορούν το ίδιο εσώρουχο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, η περίσταση έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα. Μια βραδινή έξοδος μετά τη δουλειά, που ταυτόχρονα σημαίνει και ένα καλύτερο ντύσιμο, ενδεχομένως να συμβαδίζει με την επιλογή ενός διαφορετικού εσώρουχου σε σχέση με το πρωινό ντύσιμο στη δουλειά. Αυτό το κριτήριο αφορά, ως επί τον πλείστον, τα γυναικεία εσώρουχα αφού το γυναικείο ντύσιμο λόγω της μεγαλύτερης ποικιλίας του σε διαφορετικά είδη ρουχισμού, πολλές φορές «αναγκάζει» τον διαχωρισμό σε εσώρουχα για το ένα και εσώρουχα για το άλλο είδος.

ε

Όλα τα χρόνια της παρουσίας στον χώρο του εσώρουχο, έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό τον λόγο και στα Εσώρουχα Anelia δεν κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα ποιότητας… αλλά μόνο σε θέματα τιμών! Μείνετε συντονισμένες και συντονισμένοι για τις online προσφορές μας και επωφεληθείτε για να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας εσώρουχα σε χαμηλές τιμές! Μην ξεχνάτε ότι κερδίζετε δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 45,00€. Η άριστη και φιλική τηλεφωνική εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό μας εξασφαλίζει την επιτυχία της παραγγελίας σας, προκειμένου να χαρείτε τα νέα σας εσώρουχα στον μέγιστο βαθμό!

 

Μοιράσου το άρθρο!