Ρεπορτάζ Αγοράς

16/08/2013 - 10:12

Το μεγαλύτερο ΚΤΕΟ της Λέσβου: ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΑΕ στον Καρά Τεπέ

Τ

ο ιδιωτικό ΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς Α.Ε, το πρώτο ιδιωτικό ΚΤΕΟ που λειτούργησε στο νησί μας, στον Καρά Τεπέ πάνω από την πυροσβεστική ευχαριστεί τους χιλιάδες πλέον των πελατών του και συνεχίζει.  Έχοντας πλέον την εμπειρία επί του Τεχνικού Ελέγχου  πρόσθεσε στις εγκαταστάσεις του και δεύτερη γραμμή  ελέγχου Ι.Χ. περιορίζοντας το χρόνο παραμονής σας στο μισό.  Με ή χωρίς ραντεβού ο μέγιστος χρόνος παραμονής σας  έχει ελαχιστοποιηθεί.


Παράλληλα λειτουργεί και γραμμή ελέγχου moto.


Εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, και στελεχωμένο από εξειδικευμένους Τεχνικούς, κατέχει Πιστοποιητικό Διαπίστευσης από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) σύμφωνα με το ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 17020.


Οι εγκαταστάσεις του ιδιωτικού ΚΤΕΟ Μυτιλήνης έγιναν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ελληνικής νομοθεσίας  και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την προστασία της περιουσίας των πελατών μας.


Οι ελεγκτές που στελεχώνουν το ΚΤΕΟ μας είναι κάτοχοι πιστοποιητικών ελεγκτών ελαφρών οχημάτων, φορτηγών έως 3,5 τόνους και μοτοσικλετών. Το προσωπικό της Γραμματείας είναι εκπαιδευμένο στην εξυπηρέτηση και πρόθυμο να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα των πελατών μας, εκπαιδευμένο και στην εξυπηρέτηση πελατών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και σε άτομα με κινητικά προβλήματα.


Από τις εγκαταστάσεις μας απολαμβάνει κανείς την υπέροχη θέα της παλιάς πόλης της Μυτιλήνης, του κάστρου, του λιμανιού της επάνω σκάλας και της απέραντης θάλασσας Ανατολικά του Αιγαίου.


Μεταξύ άλλων αναλαμβάνει τη δωρεάν μεταφορά του οχήματος σας από και προς τις εγκαταστάσεις, παρέχει δωρεάν κάρτα καυσαερίων και είναι καθημερινά διαθέσιμο από τις 8 :00 – 17:00 καθώς και το Σάββατο.
Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς Α.Ε,  σας ευχαριστεί  και συνεχίζει  υπεύθυνα με τον ίδιο ζήλο.


info:  22510 48700  Μυτιλήνη Καρά Τεπές

Μοιράσου το άρθρο!