Ρεπορτάζ Αγοράς

14/01/2021 - 14:37

Το Ούζο Πλωμαρίου βραβεύεται για την ποιότητα και την εξωστρέφεια του

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι ένα απόσταγμα υψηλής ποιότητας που ταξιδεύει την ελληνική παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο. Γλυκόπιοτο και σπιρτόζικο, αρωματικό και φίνο, δροσερό και παρεϊστικο, με την πρώτη γουλιά το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου κερδίζει τις εντυπώσεις. Δίνει τη βεβαιότητα ότι έχει γεννηθεί μέσα στην ελληνική ψυχή, χάρη στα βότανα και τους εξαιρετικούς καρπούς που περιέχει και το κάνουν να έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.

Πρόσφατα, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βραβεύτηκε στα Manufacturing Excellence Awards 2020. Συγκεκριμένα, το Ούζο Πλωμαρίου διακρίθηκε για την απαράμιλλη ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής του, από τη μυστική συνταγή & τη διπλή, παραδοσιακή απόσταξη έως και τη διαδικασία εμφιάλωσης. Επιπλέον, η οικογενειακή αποσταγματοποιία βραβεύτηκε και για την έντονη εξωστρέφεια της, καθώς το Ούζο Πλωμαρίου εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.

Με αυτές τις διακρίσεις, γίνεται για ακόμη μια φορά αντιληπτή η έμφαση που δίνει η αποσταγματοποιία στην άριστη ποιότητα παραγωγής του αποστάγματος και η βαρύτητα που δίνει στην εξαγωγική της δραστηριότητα. 

 Ισίδωρος Μιχαηλίδης, Export Manager Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης

Ισίδωρος Μιχαηλίδης, Export Manager Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης

 

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου

Η αποσταγματοποιία Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι αμιγώς ελληνική και έχει διατηρήσει τη μυστική συνταγή του ιδρυτή, Ισίδωρου Αρβανίτη, αναλλοίωτη στον χρόνο, δίνοντας έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και στα βότανα της ελληνικής γης που περιέχει το γλυκόπιοτο Ούζο Πλωμαρίου. Επιπλέον, έχει διατηρήσει και τον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης του αποστάγματος, που είναι από 100% διπλή απόσταξη που πραγματοποιείται σε 18 μικρούς, χάλκινους άμβυκες. Η εμφιάλωση, η συσκευασία και η αποθήκευση του Ούζου Πλωμαρίου, γίνεται με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοματοποίηση διατηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα ποιότητας. 

Ο σεβασμός στην παράδοση σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογική εξέλιξη στην εμφιάλωση έχουν οδηγήσει το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου να αποτελεί τον ηγέτη του Ούζου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εξαγωγική του δραστηριότητα ξεκινά το 1997 με την Γερμανία και σήμερα έχει έντονη παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως όντας διαθέσιμο σε σημαντικές αλυσίδες του εξωτερικού αλλά και σε καταστήματα αφορολόγητων ειδών.

Μοιράσου το άρθρο!