Ρεπορτάζ Αγοράς

11/05/2023 - 17:07

Το Ούζο Πλωμαρίου υποδέχεται τις καλοκαιρινές μέρες

Το νέο τηλεοπτικό σποτ του Ούζου Πλωμαρίου - Υποδέχεται τις καλοκαιρινές μέρες

Το Ούζο Πλωμαρίου υποδέχεται τις καλοκαιρινές μέρες

Οι καλοκαιρινές μέρες είναι εδώ και «κρατάνε στα χέρια τους» το αγαπημένο μας Ούζο. Το Ούζο Πλωμαρίου μέσα από το τηλεοπτικό του σποτ, μας μεταδίδει μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Με όχημα τον ήλιο -το σύμβολο του καλοκαιριού- και φόντο τη θάλασσα δημιουργεί προσμονή και μας καλεί να νιώσουμε και πάλι την ανεμελιά του καλοκαιριού, της εποχής που όλοι περιμένουμε και ονειρευόμαστε!

 

Με την έλευση των γιορτινών ημερών, είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ, να υποδεχτούμε το πολυαναμενόμενο καλοκαιράκι και την ξεγνοιασιά που φέρνει μαζί του. Την περίοδο που διανύουμε νιώθουμε ψυχική ανάταση χάρη στις ηλιόλουστες μέρες αλλά και τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Όλα προμηνύουν ότι το καλοκαίρι έφτασε και καλοκαίρι χωρίς Ούζο Πλωμαρίου δεν γίνεται! Το πλέον εθνικό χαρακτηριστικό απόσταγμα έχει ταυτίσει το όνομά του με τον καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας. Δίνει το παρόν σε κάθε ηλιόλουστη μέρα, μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, να ονειρευτούμε καλοκαιρινά ραντεβού και εκδρομές, απολαμβάνοντας ένα ποτηράκι από το αγαπημένο μας Ούζο, άλλωστε όταν έχει Ήλιο…… έχει Πλωμάρι!

 

Με το Πάσχα να είναι προ των πυλών και το καλοκαίρι που μοιάζει να είναι ήδη εδώ, ας απογειώσουμε την κάθε στιγμή…στην υγειά μας!

 

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης. Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το άρθρο!