Ρεπορτάζ Αγοράς

03/11/2021 - 11:25

Ποια είναι τα μηχανήματα STIHL που φέτος το φθινόπωρο θα γίνουν κορυφαίοι σύμμαχοι στις εργασίες σου;

Ένα ξεφύλλισμα στη φθινοπωρινή καμπάνια της STIHL 2021 αρκεί για να ανακαλύψουμε όλη την τεχνολογία, την καινοτομία και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να γίνουν οι δουλειές και η ζωή μας ευκολότερη. Τι θα συναντήσετε ενώ ξεφυλλίζετε; Μηχανήματα και εργαλεία STIHL που είτε αφορούν την περιποίηση του κήπου σας, είτε την ελαιοσυγκομιδή της χρονιάς, είτε και την επαγγελματική σας διευκόλυνση σε πλείστες απαιτητικές εργασίες.  Ένα είναι το σίγουρο: Όλα είναι σχεδιασμένα για να σας εντυπωσιάσουν με την απόδοση αλλά και την άνεση στο χειρισμό τους. Και φέτος λοιπόν το φθινόπωρο, επιλέγουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα, λειτουργικότητα και συμφέρουσες προσφορές. Επιλέγουμε STIHL!

 

Ελαιοραβδιστικά

Γνωρίζουμε ότι θέλετε να κάνετε την πιο αποτελεσματική επιλογή για τις ελιές σας. Γνωρίζουμε ότι η εποχή της συγκομιδής είναι μια εποχή απαιτητικής εργασίας και ευθύνης. Σε αυτή την τενχολογική φιλοσοφία δημιουργήθηκαν τα ελαιοραβδιστικά της STIHL. Οι εναλλακτικές που θα βρείτε μέσα στη φθινοπωρινή καμπάνια πολλές και όλες δυναμικές. Καινοτόμα ελαιοραβδιστικά με δόνηση, ισχυρά επαναφορτιζόμενα ελαιοραβδιστικά αλλά και το πάντα πολυμορφικό σύστημα Kombi είναι εδώ για να σας προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό ταχύτητας, ευκολίας και 100% απόδοσης, χωρίς να βλάπτουν τον κορμό και τα άνθη του φυτού. Όχι, δεν χρειάζεται να σας βγει το λάδι για να βγάλετε λάδι. Τα ελαιοραβδιστικά και όλα τα παρελκόμενα της STIHL, έχουν φτιαχτεί για την πιο ασφαλή συγκομιδή και την ευκολία του πιο σημαντικού προσώπου αυτής της διαδικασίας, του χειριστή!

 

 

Αλυσοπρίονα

Γιατί τα αλυσοπρίονα STIHL αποτελούν κορυφαία επιλογή παγκοσμίως; Γιατί είτε μιλάμε για ηλεκτρικά, είτε για επαναφορτιζόμενα ή βενζινοκίνητα, δουλεύοντας με ένα αλυσοπρίονο STIHL δουλεύετε με τεχνολογία αιχμής. Με εντυπωσιακή ακρίβεια κοπής. Με άφταστη πολυχρηστικότητα και εργονομία σε κάθε εργασία. Ποιες είναι οι ανάγκες της δουλειάς σας; Στη STIHL υπάρχει ένα πανίσχυρο και value for money αλυσοπρίονο που μπορεί να τις καλύψει με τα καλύτερα αποτελέσματα και την πιο ξεκούραστη και ασφαλή εργασία. Στο φθινοπωρινό φυλλάδιο STIHL εκτός από κορυφαία μηχανήματα, θα βρείτε και τιμές και προνόμια που θα σας εντυπωσιάσουν. Ανακαλύψτε λοιπόν το ολοκαίνουριο σας βενζινοκίνητο STIHL έκπτωση έως -15%.

                                                                                                           

stil

Μιλώντας για ισχυρά αλυσοπρίονα, υψηλές αποδόσεις και συμφέρουσες τιμές, η φθινοπωρινή καμπάνια STIHL περιέχει και το ευέλικτο βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο MS 170 στην πιο φθινοπωρινή προσφορά: δύναμη και άνεση στη χρήση μόνο με 159€.

 

MS 400 C-M

Και για τους επαγγελματίες όμως που αναζητούν μια εξαιρετική σχέση ισχύος - βάρους και υψηλό ανώτατο αριθμό στροφών ιδανικό για τη δασοκομία, το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με έμβολο από κράμα μαγνησίου εμπεριέχεται μέσα στις σελίδες του φθινοπωρινού φυλλαδίου STIHL. Το MS 400 C-M, εκτός από το ότι είναι ένα κυριολεκτικά πρωτοποριακό αλυσοπρίονο, θα σας λύσει τα χέρια όσο κανένα άλλο.

 

Φυσητήρες

Οι εποχές της σκούπας και του φαρασιού έχουν ευτυχώς πια παρέλθει. Στο φθινοπωρινό φυλλάδιο της STIHL μπορείτε να κάνετε τη δική σας επιλογή σε φυσητήρες STIHL, τους πιο δυνατούς καθαριστές για κτήματα, μονοπάτια αλλά και χώρους στάθμευσης. Σε διαφορετικές κατηγορίες ισχύος, οι φυσητήρες της STIHL μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χρονοβόρα και κοπιαστική εργασία καθαρισμού, σε παιχνίδι του αέρα στην πιο ισχυρή του μορφή. Απλά, γρήγορα, αποτελεσματικά και κυρίως ξεκούραστα.

 

 

Χορτοκοπτικά/ Θαμνοκοπτικά

Εκεί που καμία μηχανή του γκαζόν δεν φτάνει, έρχονται τα ελαφρά χορτοκοπτικά STIHL για να κλέψουν τις εντυπώσεις και να φέρουν εις πέρας τη δουλειά. Για κτήμα μεγαλύτερης ή και μικρότερης έκτασης χόρτου αλλά και για τον κήπο σας, μέσα στη φθινοπωρινή καμπάνια της STIHL υπάρχει ένα χορτοκοπτικό που θα γίνει ο κορυφαίος σας σύμμαχος. Σχεδιασμένα για να περιποιούνται κάθε λεπτομέρεια με λειτουργική άνεση σε κάθε χρήση και εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάθε μα κάθε φορά. Το ερώτημα είναι ένα: Ποιος θα είναι ο νέος σας σύμμαχος;

Η ποικιλία πλούσια όσο πλούσιες και οι διαφορετικές απαιτήσεις από το νέο σας χορτοκοπτικό. Επαναφορτιζόμενα, ηλεκτρικά, βενζινοκίνητα ελαφρά, ισχυρά, κοπτικά μηχανήματα αλλά και χορτοκοπτικά πλάτης. Όποια και αν είναι η επιλογή, είναι STIHL και είναι σωστή.

90

 

Μηχανές του Γκαζόν

Λίγο μετά τις ένδοξες στιγμές του καλοκαιριού και λίγο πριν τους πρώτους χειμερινούς μήνες, ο κήπος σας χρειάζεται όλη τη φροντίδα που του αξίζει. Τίποτα ωραιότερο από ένα προσεγμένο γκαζόν, που φτιάχνει τη διάθεση σε όποιον το κοιτάει. Φροντίστε λοιπόν τον κήπο σας όπως πρέπει, ξεφυλλίζοντας τη φθινοπωρινή καμπάνια της STIHL και επιλέγοντας ανάμεσα από εκλεκτή και τεχνολογικά άρτια ποικιλία:  Επιλογές σε βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν, στιβαρές, με ισχυρούς κινητήρες και 100% ειδικές για μεγάλες επιφάνειες με πυκνό και ψηλό χόρτο. Και άλλες επιλογές σε ηλεκτρικά χλοοκοπτικά STIHL πανεύκολα στην αποθήκευση λόγω του εργονομικού τους μεγέθους, αποτελεσματικά σε κάθε εργασία και ήσυχα σε κάθε χρήση.

Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και μεγιστοποιεί την απόδοση; Οι εξαερωτήρες χλοοτάπητα είναι εκείνοι που εισχωρούν στον χλοοτάπητα, απομακρύνουν τριχοειδή χόρτα & βρύα και διασφαλίζουν το σωστό αερισμό του εδάφους.

 

Πλυστικά/Σκούπες

Τα πλυστικά και οι σκούπες υγρού/ ξηρού  τύπου STIHL λατρεύουν τις προκλήσεις! Όσο πιο δύσκολες οι επιφάνειες, τόσο πιο υψηλή η απόδοση τους! Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για τη δυναμική τους, για την ευελιξία και την εύκολη προσέγγιση της κάθε λεπτομέρειας. Ακόμα περισσότερα, για τον πλούσιο εξοπλισμό τους και για την ταχύτητα που «σαρώνουν» ό,τι βρεθεί στο πέρασμα τους αφήνοντας κάθε χώρο πεντακάθαρο. Θα αφήσουμε όμως να τα ξεφυλλίσετε στο φθινοπωρινό φυλλάδιο της STIHL, μαζί με όλες τους τις τεχνικές λεπτομέρειες υπεροχής.

Για υψηλής πίεσης καθαρισμούς αλλά και για την ταχύτερη απομάκρυνση σκουπιδιών, υγρών και σκόνης, μην αναζητάτε άλλο τη βέλτιστη λύση. Η απάντηση είναι πάντα STIHL.

Ανεβάζοντας τον πήχη κάθε σεζόν, η φθινοπωρινή καμπάνια της STIHL για το 2021 δημιουργήθηκε ακριβώς πάνω στις πιο σημαντικές ανάγκες των χιλιάδων ανθρώπων που χρόνια τώρα την εμπιστεύονται. Δύναμη σε κάθε μηχάνημα, προτάσεις που έχουν σαν γνώμονα την κορυφαία απόδοση, πολλαπλές επιλογές σε κάθε είδος, αλλά και η πιο δυναμική ποικιλία σε προσφορές και τιμές που δικαιώνουν κάθε σας αγορά.

 

Μοιράσου το άρθρο!