Τουρισμός

29/08/2018 - 05:42

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας της Λέσβου “Euphoria "

Λίγες ημέρες έμειναν για το ξεκίνημα του 1ου  Διεθνούς Φεστιβάλ Ευεξίας της

Λέσβου “Euphoria "  που θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Σεπτεμβρίου, 2018 στην ευρύτερη περιοχή της Εφταλούς, Μολύβου και Πέτρας.

Το τριήμερο φεστιβάλ είναι πλούσιο  με ένα πρόγραμμα, που περιλαμβάνει περισσότερες  από 40 διαφορετικές δράσεις τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και επιπέδων, με δασκάλους και ειδικούς από όλο τον κόσμο  !

 

Οι δράσεις είναι  γεμάτες με ομαδικές δραστηριότητες , όπως

Ορθοσωμία, Tai Chi, pilates, Qi gong, Mindfulness, Yoga, πεζοπορία, χορό κλπ, που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία σταθμούς, σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν  , επίσης, ενημερωτικές διαλέξεις, θεραπείες ευεξίας σε ιαματικές πηγές της Λέσβου, δράσεις “Juicing” στη φύση με τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα!
Για τις οικογένειες που θα βρεθούν στη Λέσβο το διάστημα 7 – 9 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου προσφέρει παράλληλες δράσεις και για παιδιά από 7-16 ετών με χορό, ζωγραφική, επαφή με τη φύση και το σώμα μας!

 

Πως μπορείτε να συμμετέχετε

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δράσεις του  1ου  Διεθνούς Φεστιβάλ Ευεξίας  της Λέσβου"  "Euphoria  ", μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις επιλογές "εισιτηρίων": το 3-day pass, που δίνει πρόσβαση στις δράσεις όλου του τριημέρου, το 1-day pass που αφορά τις δράσεις μιας συγκεκριμένης ημέρας του φεστιβάλ και φυσικά το εισιτήριο για μεμονωμένες δράσεις.

 

Λεπτομέρειες για τις δράσεις και τους καλεσμένους δασκάλους, που συμμετέχουν, άλλα και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ στο https://euphoria-lesvos.com/

 

Το Euphoria International Festival διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Χρυσός χορηγός: Robert Betz Transformation.

Μοιράσου το άρθρο!