Τουρισμός

29/01/2013 - 05:45

Αεροπορική σύνδεση Μυτιλήνης - Κωνσταντινούπολης

Αεροπορική σύνδεση Μυτιλήνης - Κωνσταντινούπολης

yle="text-align: justify;">Σε πολύ θετικό κλίμα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της EMMIT 2013 οι επαφές των τουριστικών πρακτόρων της Λέσβου με αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα πραγματοποίησης απευθείας αεροπορικών δρομολογίων που θα συνδέουν την Κωνσταντινούπολη με τη Λέσβο.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΑ Αιγαίου ο τουριστικός πράκτορας κ. Γιάννης Σαμιώτης υπάρχουν πολλές ελπίδες μέσα στους επόμενους μήνες να ξεκινήσει τα δρομολόγια αυτά η αεροπορική εταιρεία BORAJET που συνδέσει ήδη την Κωνσταντινούπολη με τη Μύκονο με δυο πτήσεις την εβδομάδα.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα από το ανατολικό αεροδρόμιο της Τουρκίας με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο του Αδραμμυτίου. Η πτήση θα γίνεται με αεροπλάνο 60 θέσεων.

Επίσης όπως είπε ο κ. Σαμιώτης ενδιαφέρον έδειξε και μια άλλη αεροπορική εταιρεία η Turkish airlines και μας ζήτησαν να τους ετοιμάσουμε τον σχετικό φάκελο». Ικανοποιημένος από την προβολή της Λέσβου στην Διεθνή Έκθεσης της Κωνσταντινούπολης δήλωσε στην ΕΡΑ Αιγαίου ο πρόεδρος του Τουριστικού Φορέα Μολύβου κ. Νίκος Μόλβαλης.

Στόχος της προσπάθεια μας, είπε, ήταν να κάνουμε γνωστή στην αγορά της Κωνσταντινούπολης τη Λέσβο ως τουριστικό προορισμό. Το περίπτερο μας είχε μεγάλη επισκεψιμότητα. Νομίζω ότι τα καταφέραμε και τα αποτελέσματα θα φανούν σε βάθος χρόνου».

 

σύνταξη: Δήμητρα Λαχουρή / ΕΡΑ Αιγαίου

Μοιράσου το άρθρο!