Τουρισμός

05/08/2016 - 19:43

Ανεύθυνο δημοσίευμα κατά ξενοδοχειακής μονάδας της Μυτιλήνης

Έ

να ανεύθυνο δημοσίευμα κατά ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού μας δημιουργεί  εσφαλμένες εντυπώσεις και σε μια δύσκολη περίοδο πλήττει τον τουρισμό της Λέσβου.

Το δημοσίευμα αφορά ένα από τα καλύτερα ξενοδοχείο της Μυτιλήνης , το Ηλιοτρόπιο στην περιοχή της Βαρειάς επί του παραλιακού δρόμου προς το Αεροδρόμιο.
 
Το αναληθές δημοσίευμα – που αξίζει να τονιστεί δεν παρουσιάζει τη θέση της επιχείρησης  - αναφέρει ότι «η διεύθυνση του ξενοδοχείου αποφάσισε ότι όλοι οι επισκέπτες, ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει να πληρώνουν «ταρίφα» 5 ευρώ για τη χρήση της πισίνας» . Αναφέρει ακόμη ότι το προηγούμενο διάστημα ήταν δωρεάν η χρήση πισίνας χωρίς «ταριφα».
 
Και το ανεύθυνο δημοσίευμα προχωρά ένα βήμα ακόμη λέγοντας ότι η πισίνα του ξενοδοχείου δεν διαθέτει ναυαγοσώστη.
 
Ποια είναι η αλήθεια ;
Όπως μας ενημέρωσε ο κος Ιωάννης Αντωνίου  το ξενοδοχείο εδώ και καιρό εφαρμόζει την πολιτική ελεύθερης πρόσβασης στην πισίνα σε όλους και όχι μόνο στους ένοικους των δωματίων. Για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου υπήρχε ελάχιστη κατανάλωση 3 ευρώ  που περιλαμβάνει  προϊόντα καφέ ή πρόχειρου γεύματος ή αναψυκτικά και ελεύθερη χρήση χωρίς χρονικό περιορισμό στην πισίνα και στις ξαπλώστρες.  
Αυτή η πολιτική του ξενοδοχείου είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί ένοικοι των δωματίων του ξενοδοχείου να διαμαρτυρηθούν ότι δεν βρίσκουν θέσεις στην πισίνα καθώς έχουν καταληφθεί από ενήλικες επισκπέτες και παιδιά (Συνχό το φαινόμενο ένας ενήλικας να συνοδεύει  μεγάλο αριθμό παιδιών)   Έτσι η διεύθυνση του ξενοδοχείου με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη την ικανοποίηση των πελατών αλλά και τον επισκεπτών του ξενοδοχείου προχώρησε στην ελάχιστη κατανάλωση των πέντε ευρώ (από τα τρία εύρω που ίσχυε το προηγούμενο διάστημα)  για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου. Αυτή η ελάχιστη κατανάλωση έχει όλες τις παροχές σε καφέ, φαγητό, χρήση πισίνας και ξαπλώστρας. Στόχος αυτής της αύξησης ήταν να περιοριστεί το φαινόμενο ένας ενήλικας να συνοδεύει μεγάλο αριθμό παιδιών. ( Τονίζουμε ότι αυτή η ελάχιστη κατανάλωση δεν ισχύει για τους ενοίκους του ξενοδοχείου καθώς έχουν δωρέαν παροχή στην πισίνα του ξενοδοχείο
Όσο για το ναυαγοσώστη το ανεύθυνο δημοσίευμα δεν γνωρίζει ότι 5 εργαζόμενοι του ξενοδοχείου έχουν πιστοποιηθεί  για αυτό ακριβώς το αντικείμενο! 
 
Και μια λεπτομέρεια: το συγκεκριμένο ΜΜΕ που φιλοξένησε το αναληθές δημοσίευμα φιλοξενεί διαφήμιση άλλων ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών γραφείων... 
μερικές φορές ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες ...
 
 
 
 
 
 
 
 

Μοιράσου το άρθρο!