Τουρισμός

10/11/2023 - 11:56

To Βόρειο Αιγαίο εκεί που «χτύπησε» η καρδιά της βιομηχανίας του παγκόσμιου τουρισμού - Δήλωση Κ. Μουτζούρη

«World Travel Market»

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market» στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο ExCel London, Royal Victoria Dock, που «χτύπησε» η καρδιά της βιομηχανίας του παγκόσμιου τουρισμού το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου 2023, συμμετείχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου  Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

 

Το περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκαν κορυφαίοι αγοραστές ταξιδιών,  υψηλοί προσκεκλημένοι και διεθνώς προβεβλημένες προσωπικότητες , μεταξύ αυτών η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συνοδευόμενη από τον  Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου της,  τους οποίους υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης και συνομίλησε μαζί τους, προωθώντας τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. 

 

Ο Περιφερειάρχης  σχετικά με το κορυφαίο τουριστικό γεγονός σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

« Η έκθεση  World Travel Market είναι ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα, που καθορίζει τις παραμέτρους της τουριστικής αγοράς και τους δρόμους τουριστικών ρευμάτων.

Είναι το σημείο  συνάντησης υπουργών, επιχειρήσεων και  κορυφαίων ομάδων  της αγοράς του τουρισμού και των  ταξιδιών , για να εξερευνήσουν, σχεδιάσουν και  προγραμματίσουν την τουριστική εξέλιξη, την ανάπτυξη και  τις επιχειρήσεις που μπορεί να υποστηρίξουν τα επόμενα βήματα προς τον τουρισμό του μέλλοντος.

Πιστεύω ότι τα οφέλη από αυτή τη συμμετοχή θα είναι θετικά και πολλαπλά  για την  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και όπως έχω ξαναπεί θα δώσουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε τον τουρισμό των νησιών μας , ένα επίπεδο παραπάνω. Το τριήμερο αυτό είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και συνομιλήσουμε με  κορυφαίους επισκέπτες της πολιτικής και της διεθνούς τουριστικής αγοράς και ελπίζουμε ότι θα μετατρέψουμε τη συμμετοχή μας σε φέρουσα τουριστική ικανότητα.»

Μοιράσου το άρθρο!