Τουρισμός

21/10/2012 - 09:11

Διαγωνισμός για την τουριστική προβολή της Λέσβου

Διαγωνισμός για τη τουριστική προβολή της Λέσβου

Το ποσό των 177.664 ευρώ θα διαθέσει ο Δήμος Λέσβου για «Δράσεις τουριστικής προβολής» του νησιού, το οποίο αποτελεί ένα από τα υποέργα της πράξης «Τουριστική Προβολή Δήμου Λέσβου 2012-1015».

Το αντικείμενο του Έργου του Αναδόχου είναι η υλοποίηση του Υποέργου 1: «Δράσεις Τουριστικής Προβολής», που αποτελεί ένα από τα Υποέργα της Πράξης «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ 2012-2015».

Οι δράσεις του Υποέργου 1: «Δράσεις Τουριστικής Προβολής» εξειδικεύονται στο εγκεκριμένο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, το οποίο περιλαμβάνεται συνημμένα στην παρούσα προκήρυξη και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής. Συγκεκριμένα στα πλαίσια του Υποέργου 1: «Δράσεις Τουριστικής Προβολής» θα υλοποιηθούν από τον Ανάδοχο με βάση τις κατευθύνσεις και τις απαιτήσεις που ορίζονται στην παρούσα Προκήρυξη, τα περιγραφόμενα στους άξονες δράσης:

 ΜΕΛΕΤΗ BRANDING – POSITIONING

 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΓΝΩΜΗΣ (FAMTRIPS)

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (INTERNET CAMPAIGN)

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ VIDEO SPOTS

 ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑKΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

 

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο Λέσβου, Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, 81100 Μυτιλήνη, 2ος όροφος, ενώπιον της κατά νόμο Επιτροπής Διαγωνισμού, στις 6/11/2012, ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών την 10:00 π.μ. και ώρα λήξης παραλαβής την 11:00 π.μ.

 

Δείτε όλη την προκήρυξη στο επισυναπτόμενο αρχείο

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Περίληψη Προκήρυξης Ανοιχτού Διαγωνισμού 198.32 KB

Μοιράσου το άρθρο!