Τουρισμός

21/07/2020 - 22:38

Για 3 ημέρες ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και το νησί μας στο κέντρο της Αθήνας!

Από την ενημέρωση του κ. Πάνου Πίτσιου

Τελικά η πρόταση της "Mact Media Group", για την καμπάνια της Λέσβου στην Πλατεία Συντάγματος, έγινε αποδεκτή από το Δήμο Δυτικής Λέσβου, ο οποίος με την οργανωτική σύμπραξη της Π.Ε. Λέσβου της Π.Β.Α., της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, του Επιμελητηρίου Λέσβου, της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής και άλλων φορέων του τόπου, οργανώνει την παρουσίαση του νησιού στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες (Τρίτη, 28 έως Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020), η Πλατεία Συντάγματος θα "γεμίσει" από Λέσβο, με στόχο την προσέλκυση των αναποφάσιστων δυνητικών επισκεπτών.

Με ειδικές προσφορές των καταλυμάτων και των ακτοπλοϊκών εταιρειών, κυρίως για τους κρίσιμους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με την προβολή των φυσιογνωμικών χαρακτηριστικών του νησιού (μέσω videos, εντύπων, banners και φωτογραφιών), με γαστρονομικές δοκιμές των παραδοσιακών προϊόντων, με διαγωνισμούς για το κοινό, με πολιτιστικά δρώμενα, κ.ο.κ., θα παρουσιαστούν στους χιλιάδες διερχόμενους του κεντρικότερου σημείου της χώρας και σε όλα τα Μ.Μ.Ε. - τηλεοπτικά δίκτυα εθνικής εμβέλειας, οι λόγοι επίσκεψης της Λέσβου.

**** Το φωτογραφικό υλικό, είναι από την αντίστοιχη εκδήλωση του Ιουλίου 2016 στην Πλατεία Συντάγματος ****

Μοιράσου το άρθρο!