Τουρισμός

14/05/2020 - 12:42

Γνωστά πρόσωπα στον αγώνα για την προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου

Στον αγώνα για την τουριστική προβολή των νησιών και με στόχο την προσέλκυση κυρίως εσωτερικού τουρισμού κινείται η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2020 με διαφημιστικό σπότ που ετοιμάζει.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύκτας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Λήμνου FM100 «Έχουμε Θέμα». ανέφερε πως δεν θεωρεί χαμένη τη φετινή τουριστική σεζόν και πως τα νησιά μας έχουν το πλεονεκτήματα και μπορούν να δελεάσουν ιδιαίτερα τους βορειοελλαδίτες με τις ασφαλείς παραλίες, αφού μπορούν να διασφαλίσουν την μεγάλη απόσταση μεταξύ των λουόμενων.

Παράλληλα ο κ. Νύκτας ανέφερε πως αφού ανακοινωθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για το πώς θα λειτουργήσουν τόσο αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, όσο και τα καταστήματα εστίασης, θα ξεκινήσει και η προβολή τηλεοπτικών σποτ, σε σε τηλεοπτικούς σταθμούς περιφερειακής και πανελλαδικής εμβέλειας, σε site και ραδιόφωνα.

Στα σποτ αυτά θα πρωταγωνιστούν γνώριμα πρόσωπα που έλκουν την καταγωγή τους από τα νησιά μας. Για την Λήμνο παραδείγματος χάριν θα μιλήσει ο Στέλιος Ρόκκος, για τη Λέσβο η Ναταλία Γερμανού ενώ για τη Σάμο ο Γιώργος Αυτιάς, την Ικαρία η Ελευθερία Αρβανιτάκη

Τέλος ο κ. Νύκτας, μετέφερε πως παραμένει πάγιο αίτημα η μείωση του ΦΠΑ στα νησιά μας, με στόχο ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύκτας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Λήμνου FM100 «Έχουμε Θέμα».

Ο κ. Νύκτας, ανέφερε πως δεν θεωρεί χαμένη τη φετινή τουριστική σεζόν και πως τα νησιά μας έχουν πλεονεκτήματα που μπορούν να δελεάσουν ιδιαίτερα τους βορειοελλαδίτες, όπως η ασφαλείς παραλίες μας, αφού μπορούν να διασφαλίσουν την μεγάλη απόσταση μεταξύ των λουόμενων.

Παράλληλα ο κ. Νύκτας ανέφερε πως αφού ανακοινωθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για το πώς θα λειτουργήσουν τόσο αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, όσο και τα καταστήματα εστίας, θα ξεκινήσει και η προβολή τηλεοπτικών σποτ, σε σε τηλεοπτικούς σταθμούς περιφερειακής και πανελλαδικής εμβέλειας, σε site και ραδιόφωνα.

Τέλος ο κ. Νύκτας, μετέφερε πως παραμένει πάγιο αίτημα η μείωση του ΦΠΑ στα νησιά μας, με στόχο ακόμη και το μηδενισμό του.

Οι πρωταγωνιστές θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο σποτάκι σύμφωνα με πληροφορίες του samos24.

 

Πηγη samos24

Μοιράσου το άρθρο!