Τουρισμός

23/03/2021 - 14:32

Καμπάνια προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου στα social media

Η Εταιρεία έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου - ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. στα πλαίσια του Έργου «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης/Προώθησης Προορισμού (DMO Destination Management/Marketing Organisation) για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού Βορείου Αιγαίου, ανακοινώνει την έναρξη της πρωτοβουλίας Authentic Aegean through your eyes.

Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από όλους εμάς που θέλουμε να συνεργαστούμε και να συμβάλλουμε ενεργά και οργανωμένα στη βελτίωση της εικόνας των νησιών μας τόσο σε εμάς τους ίδιους όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πιστεύουμε ότι είναι μία εξαιρετική συγκυρία και ευκαιρία να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί για να δείξουμε στον κόσμο τον τόπο μας μέσα από τα δικά μας μάτια. Πιστεύουμε στην αυθεντικότητα του τόπου μας, στην εξαιρετική γαστρονομία του, στα μοναδικά τοπία του, στον πολιτισμό του.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε συλλογικά να αναδείξουμε τον τόπο μας σε όλον τον κόσμο μέσα απ’ τη δική μας ματιά.

Μα πάνω από όλα πιστεύουμε στη δημιουργική σκέψη των ανθρώπων του.

Πιστεύουμε στην δύναμη της ομάδας που μέσα από ένα κοινό όραμα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Στα πλαίσια της καμπάνιας δημιουργήθηκαν τρία (3) δημόσια προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα:

α) Facebook - Δημόσια σελίδα με την ονομασία “Authentic Aegean through your eyes” (https://www.facebook.com/authenticaegean )

β) Instagram - Δημόσιο προφίλ με την ονομασία Authentic Aegean - @authenticaegean (https://www.instagram.com/authenticaegean/ )

γ) YouTube - Κανάλι με την ονομασία “Authentic Aegean through your eyes” (https://www.youtube.com/channel/UC961tqFc1u9EJQ51JKO5BFQ )

Η εν λόγω καμπάνια, αρχικά, προτρέπει τους χρήστες (όλους εμάς) να στείλουν το δικό τους υλικό (φωτογραφίες, βίντεο) δείχνοντας τις δικές τους ξεχωριστές εμπειρίες “μέσα από τα μάτια τους” από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τον τόπο που ζουν, εργάζονται, σπουδάζουν ή έχουν επισκεφτεί.

Στη συνέχεια θα δημιουργηθεί μια συλλογή υλικού η οποία θα προβάλλει μέσω των δημόσιων προφίλ της καμπάνιας, τις εμπειρίες των ανθρώπων, τον αυθεντικό τρόπο ζωής στο Βόρειο Αιγαίο, τα τοπία, τις γεύσεις, τα χρώματα και τα αρώματα των νησιών του Βορείου Αιγαίου μέσα από τα μάτια μας με σκοπό την προώθηση του προορισμού σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη της προσπάθειας αυτής και να μας συστήσετε τον τόπο σας μέσω των δικών σας φωτογραφιών, εικόνων και εμπειριών.

Η αποστολή των φωτογραφιών μπορεί να γίνει απευθείας στο email της καμπάνιας - authenticaegean@gmail.com - είτε μέσω της πλατφόρμας WeTransfer (www.wetransfer.com).

Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε…

Ο Πρόεδρος

Βασίλειος Κονταξής

Μοιράσου το άρθρο!