Τουρισμός

03/06/2013 - 09:38

Λέσβος: αγαπημένο νησί για το 2013

Λέσβος: αγαπημένο νησί για το 2013

href="http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/toyrismos/diagonismos-poio-einai-pio-omorfo-elliniko-nisi-psifizoyme-oloi" target="_blank">Στις αρχές Μαΐου σας το Lesvosnews.net σας είχε ενημερώσει για ένα διαγωνισμό της ιστοσελίδας ΟΝΕΜΑΝ  με θέμα την ανάδειξη αγαπημένο νησί για το 2013.

Τότε η Λέσβος ήταν κάτω από την 20η θέση σε σύνολο 60 νησιών... μετά την προώθηση του θέματος από την ιστοσελίδας μας η Λέσβος βρέθηκε και παρέμεινε στην πρώτη θέση!

Χάρη στη δική σας συμμετοχή η Λέσβος κέρδισε τελικά την πρώτη θέση!!!


 

Το oneman γράφει:

Αγαπημένο νησί για το 2013 είναι η Λέσβος

Το ONEMAN σού έδωσε την ευκαιρία να ψηφίσεις και να αναδείξεις εσύ το καλύτερο ελληνικό νησί. 

Η Λέσβος λοιπόν είναι η πρωταθλήτρια. Ξεπερνώντας προγνωστικά και δεδομένα βρέθηκε στη θέση του οδηγού της κούρσας από πάρα πολύ νωρίς. Από τις πρώτες κιόλας μέρες φαίνεται οι Λέσβιοι συστρατεύτηκαν και ψήφισαν μαζικά το νησί τους για να το βγάλουν πρώτο στο διαγωνισμό.Αυτό το κακό κλισέ δεν λένε για τους δεύτερους για να τους κάνουν να αισθανθούν καλύτερα; Αυτό λοιπόν θα πούμε κι εμείς για την Λευκάδα η οποία έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πέρασε την τελευταία ημέρα την Κρήτη σε ψήφους. Η Λευκάδα πήρε 3.110 ψήφους και πλησιάσε αρκετά κοντά στην κορυφή ενώ η Κρήτη έμεινε στις 2.628. Αν εξαιρέσεις λοιπόν την Λέσβο, τα υπόλοιπα νησιά της πεντάδας ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενα. Με την Κεφαλονιά στην τέταρτη θέση με 2.129 ψήφους και την Μήλο να κλείνει την πεντάδα με 1.810 ψήφους, οι προτιμήσεις του Έλληνα μοιάζουν λίγο ως πολύ γνωστές.

 

Η ψηφοφορία διήρκεσε μέχρι την 31η Μαΐου.

Δείτε   έδω   την τελική κατάταξη όπως διαμορφώθηκε από τη δική σας ψήφο (από τη θέση 60 έως την πρώτη)

 

Δείτε εδώ το γράφημα με τις ψήφους των 60 νησιών

Μοιράσου το άρθρο!