Τουρισμός

27/06/2022 - 11:17

LESVOS THE OTHER AEGEAN - έκδοση 2022

Ολοκληρώθηκε η έκδοση του φετινού καλοκαιρινού φυλλαδίου free press 2022 του Φορέα Τουρισμού Μολύβου. Η έκδοση μαζί  με τις υπόλοιπες εκδόσεις διανέμονται σε κάθε επισκέπτη της Λέσβου από τα μέλη του δικτύου μας, που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του LESVOS THE OTHER AEGEAN και από συγκεκριμένα σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος του νησιού. Παράλληλα ένα μέρος των εκδόσεων διατίθενται στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και στον Δήμο Δυτικής Λέσβου για δικές τους προωθητικές ενέργειες. Οι εκδόσεις αποτελούν απαραίτητο μέσω ενημέρωσης για τους επισκέπτες της Λέσβου και παράλληλα αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού.

 

Το Ελληνο-αγγλικό free press αποτελεί τον πλέον ολοκληρωμένο τουριστικό οδηγό της Λέσβου, ο οποίος παρέχει εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους πληροφορία για αξιοθέατα, σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, πληροφορίες έκτακτης ανάγκης (π.χ. αστυνομία, νοσοκομεία κτλ.) αλλά και όλα τα πολιτιστικά ή αθλητικά δρώμενα που οργανώνει ή υποστηρίζει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, μέσω των QR codes, που μπορεί κανείς εύκολα να αντλήσει πληροφορίες, όπου κι αν βρίσκεται.

 

Η νέα έκδοση εκτός από τη διανομή της, που γίνεται σε όλη τη Λέσβο, σε επιχειρήσεις μέλη του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, αλλά και σε σημεία ενδιαφέροντος του νησιού, είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του δικτύου στο παρακάτω link:  

https://www.theotheraegean.com/2022/06/free-press-2022/

Μοιράσου το άρθρο!