Τουρισμός

09/02/2020 - 13:01

Με όπλο το ούζο η Λέσβος στην κορυφαία έκθεση HO.RE.CA. 2020

Άνοιξε τις πύλες της, η κορυφαία έκθεση "HO.RE.CA. 2020" στο Metropolitan Expo, η οποία στο stand του "Chef's Club of Greece", φιλοξενεί το ετήσιο "Castronomy Forum", που φέτος έχει τίτλο "Γαστροτουρισμός, αγροτουρισμός & θησαυροί της Ελληνικής Γης".

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5 μ.μ., στο ειδικά σχεδιασμένο παρασκευαστήριο μαγειρικής, θα παρουσιαστεί το ελληνικό ούζο, ως ένας παγκοσμίως ξακουστός "ελληνικός θησαυρός".

Όπως είναι αυτονόητο, το ούζο της Λέσβου, θα έχει τη "μερίδα του λέοντος" σ' αυτή την παρουσίαση, ως το πιο ευρέως διαδεδομένο ούζο στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των ούζων της Λέσβου, ο Μυτιληνιός στην καταγωγή executive chef και μέλος του "Chef's Club of Greece" Παναγιώτης Μελιδώνης, θα πραγματοποιεί ζωντανή μαγειρική των απαραίτητων λεσβιακών συνοδευτικών μεζέδων του ούζου, φυσικά με γνήσια προϊόντα του νησιού.

Θα ακολουθήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι του "Chef's Club of Greece", με τα ούζα και τους μεζέδες της Λέσβου, να έχουν την τιμητική τους, αφού θα αποτελέσουν το βασικό "κέρασμα" στους Έλληνες και ξένους προσκεκλημένους επαγγελματίες της έκθεσης.

Μοιράσου το άρθρο!