Τουρισμός

16/04/2024 - 11:19

Μια σημαντική διάκριση του Lesvos Food Fest στα Tourism Awards, σηματοδοτεί την έναρξη της 6ης διοργάνωσης του Lesvos Food Fest

 

Στην κατηγορία Event Organization/Major Tourism Event διακρίθηκε το Φεστιβάλ Λεσβιακής Γαστρονομίας «Lesvos Food Fest» με το Silver Award στα βραβεία Tourism Awards 2024. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, κεντρικού διοργανωτή του Φεστιβάλ, η συντονίστρια της διοργάνωσης Καπλανέλλη Μαρία.

 

Το Lesvos Food Fest που διοργανώνεται από το 2017, αποτελεί πρωτοβουλία του Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Μολύβου και έχει ταξιδέψει κατά τη διάρκεια των 5 διοργανώσεων στον Μόλυβο, την Ερεσό, το Σίγρι, την Πέτρα, το Πλωμάρι, τη Γέρα, τον Μανταμάδο, την Αγιάσο, τον Πολιχνίτο,  την Καλλονή, την Αγία Παρασκευή, τη Στύψη, τη Λαφιώνα και τη Δρώτα.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εταίρους, συνεργάτες, αρωγούς, χορηγούς και εθελοντές που συνέβαλαν στις διοργανώσεις του και να δώσει συγχαρητήρια στον Δήμο Δυτικής Λέσβου και στον ΕΟΣ Σάμου, που επίσης απέσπασαν βραβεία στον 11ο διαγωνισμό Tourism Awards, καθώς αποτελούν δυναμικούς συνεργάτες του φεστιβάλ, όλα αυτά τα χρόνια.  Η προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον του τουρισμού στη Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο βρίσκεται πρώτα απ’ όλα στο κάθε «μαζί».

Φέτος, από τις 9 έως τις 14 Ιουλίου 2024, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), η ΑΜΚΕ «Visit Agiasos», ο  Πολιτιστικός  Σύλλογος Πέτρας, το βιβλιοπωλείο «Book & Art», το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και το Σωματείο Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου, θα φιλοξενήσουν:

την 6η διοργάνωση του Lesvos Food Fest

 

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα, τους καλεσμένους και τις κατά τόπους δράσεις που θα ανακοινώνονται σταδιακά στα παρακάτω official links του φεστιβάλ:

https://lesvosfoodfest.com/

https://www.facebook.com/lesvosfoodfest

Μοιράσου το άρθρο!