Τουρισμός

16/10/2015 - 12:23

Νέο Δ.Σ. στο Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού

Την Κυριακή 11/10/2015 έγινε στην Ερεσό η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Φορέα Ανάπτυξης και  Προβολής Ερεσού με σκοπό την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Δ.Σ. ενημέρωσε τα μέλη για τις ενέργειες των παρελθόντων μηνών. Επιγραμματικά αναφέρθηκαν: Η διοργάνωση εθελοντικών καθαρισμών, η μουσική εκδήλωση «Θερινό Ηλιοστάσιο» που έγινε τον Ιούνιο με σκοπό να καθιερωθεί σαν ετήσια γιορτή της μουσικής στην Ερεσό. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια (εστίασης – αγγλικής γλώσσας – ΕΦΕΤ και Τεχνικού Ασφαλείας) που μερίμνησε ο Φορέας, να διεξαχθούν στην Ερεσό με σκοπό την επιμόρφωση των επιχειρηματιών καθώς και άλλων ενδιαφερομένων. Η φιλοξενία δημοσιογραφικών αποστολών, οι επαφές με τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού, η συμμετοχή στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα». Η συνεργασία με το τοπικό Συμβούλιο της Ερεσού, αφού ανάλαβε ο Φορέας, να συντηρήσει τα παγκάκια και τα καλαθάκια πόλης. Οι συνεργασίες με το Φορέα Μολύβου, το Επιμελητήριο Λέσβου, τον Δήμο Λέσβου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ξεκίνησε επίσης μια σοβαρή συζήτηση για την πορεία του Φορέα και τους στόχους του. Συζήτηση που σκοπό είχε να προβληματίσει όλα τα μέλη, για να συνεχιστεί σe επόμενη συνάντηση.

Τέλος η πρόεδρος ευχαρίστησε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για την συνεργασία τους καθώς και τα μέλη του Φορέα για τη ηθική και υλική βοήθεια που προσέφεραν στις διάφορες δράσεις του Φορέα Ανάπτυξης και  Προβολής Ερεσού.

 

Στη συνέχεια ο κύριος Γιώργος Ασημακόπουλος, μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής,  εξέθεσε τα αποτελέσματα του ελέγχου που ενήργησε η επιτροπή στα βιβλία του Φορέα και όπως δήλωσε «ευρέθησαν όλα σωστά και τακτοποιημένα». Στη συνέχεια έγιναν οι εκλογές από τις οποίες ανεδείχθη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο, κατά τη διετή του θητεία, θα προχωρήσει στην υλοποίηση όσων προτάσεων, του απερχόμενου ΔΣ και της Γενικής Συνέλευσης των μελών, θεωρήσει εφικτές καθώς και την δημιουργία νέων.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Ανάπτυξης και  Προβολής Ερεσού έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γαληνού Φανή

Αντιπρόεδρος: Ιωσηφέλλη Χριστίνα

Γραμματέας: Σταυράκη Άννα

Υπεύθυνη Οικονομικού: Πρωτούλη Παπγή Ζαχαρούλα

Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Ασημακοπούλου Χατζηαργυροπούλου Βάλια

Μέλος; Καρακούση Δέσποινα

Μέλος: Καλαϊτζή Ροδακινιά

Μοιράσου το άρθρο!