Τουρισμός

11/01/2019 - 05:41

Νικητές διαγωνισμών κοινού για τη Λέσβο / Philoxenia και Athens International Tourism Expo

Κατά τη διάρκεια της “34ης PHILOXENIA” και της “5th ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO” και μέσα στα περίπτερα των φορέων της Λέσβου (Δήμος, Ένωση Ξενοδόχων, Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων, Επιμελητήριο, Λεσβιακοί Σύλλογοι Θεσσαλονίκης & Αθήνας, κ.ο.κ.), διεξαγόταν δύο ανοιχτοί διαγωνισμοί κοινού, με 7 ερωτήσεις τριπλής επιλογής, προκειμένου οι επισκέπτες των δύο εκθέσεων να γνωρίσουν καλύτερα το νησί. 

Χορηγοί των δύο διαγωνισμών, ήταν: α) ο επιχειρηματικός όμιλος “ATTICA GROUP”, με τις δύο ακτοπλοϊκές της εταιρείες “BLUE STAR FERRIES” και “HELLENIC SEAWAYS”, που συνδέουν σε καθημερινή βάση το νησί με την ηπειρωτική Ελλάδα, και β) η “ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΣΒΟΥ”.  

Εκατοντάδες φίλοι του νησιού, τόσο από τη Βόρειο Ελλάδα όσο και από την Αττική, συμμετείχαν στους δύο διαγωνισμούς γνώσεων για τη Λέσβο. Το μεγαλύτερο μέρος τους δε, απάντησε σωστά και στις 7 αρκετά δύσκολες ερωτήσεις, που είχαν τεθεί !!!

Μετά από τις κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες των δύο εκθέσεων, 5 τυχερά ζευγάρια από τη Θεσσαλονίκη και 3 τυχερά ζευγάρια από την Αθήνα, κέρδισαν δωρεάν διακοπές στη Λέσβο, οι οποίες πρέπει να πραγματοποιηθούν οπωσδήποτε εντός του 2019 (εξαιρουμένων των περιόδων Πάσχα, Αγίου Πνεύματος και Ιουλίου – Αυγούστου).   

Βάσει του διαγωνισμού και σύμφωνα με τις προσφορές των δύο παραπάνω χορηγών, το “πακέτο διακοπών” των νικητών, περιλαμβάνει:

Δωρεάν μετακίνηση με τα πλοία της “ATTICA GROUP”, δύο ατόμων σε δίκλινη καμπίνα και ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, από Πειραιά ή Καβάλα προς Μυτιλήνη και επιστροφή, και

Τρεις δωρεάν διανυκτερεύσεις σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία της Λέσβου με πρωινό, προσφορά της “ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΣΒΟΥ”.    

Οι νικητές των δύο διαγωνισμών, είναι:

Α. “PHILOXENIA”
 
κ. Χαρίκλεια Δαδιώτη, Ικονίου 7 – 9, Θεσσαλονίκη 544 53.
κ. Ελένη Μακρίδου, Αλ. Φλέμιγκ 36, Θεσσαλονίκη 546 42.
κ. Μαρία Πατρίκη, Δημητρίου Γούναρη 35, Θεσσαλονίκη 546 22. 
κ. Παναγιώτα Σταματάκη, Σουλίου 2, Καλαμαριά 551 34. 
κ. Φώτιος Μαραντίδης, Γιάννη Ρίτσου 7, Θεσσαλονίκη 564 29.   


B. “5th ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO”

κ. Άννα Θεοδωροπούλου, Κρέμου 45 – 47, Καλλιθέα 176 76, Αθήνα. 
κ. Ελλήνα Χριστοδουλάρη, Αριστάρχου 8, Αθήνα 116 34.
κ. Αγγελική Τσακτσιρά, Πιττακού 36, Άνω Λιόσια 133 41, Αθήνα.  

Οι παραπάνω τυχεροί – νικητές του διαγωνισμού, θα ειδοποιηθούν εγγράφως για τα περαιτέρω. Προκειμένου να οργανωθεί το ταξίδι και οι διακοπές τους στη Λέσβο, θα πρέπει να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν με τον Ο.Τ.Α.Λ. Α.Μ.Κ.Ε. (τηλ. 22510 22143, email: syndesmos1954@otenet.gr, υπεύθυνοι Πάνος Πίτσιος & Γιώργος Καρίνος) και να γνωστοποιήσουν τις ημερομηνίες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, καθώς και εάν ενδιαφέρονται για παραπάνω διανυκτερεύσεις (με δική τους χρέωση).

Εάν κάποιοι εκ των νικητών, δεν επιθυμούν να αποκτήσουν το δωρεάν “πακέτο διακοπών” που κέρδισαν, θα πρέπει επίσης να το γνωστοποιήσουν στον Ο.Τ.Α.Λ. Α.Μ.Κ.Ε., ώστε να διατεθεί στους αναπληρωματικούς νικητές, που επίσης κληρώθηκαν.  

Καλό ταξίδι και καλές διακοπές !!!!

 

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (Ο.Τ.Α.Λ.) Α.Μ.Κ.Ε.

Μοιράσου το άρθρο!