Τουρισμός

22/02/2013 - 10:59

Ο Δήμος Λέσβου στην Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου - Παρόν και ο Δημήτρης Βουνάτσος

Ο Δήμος Λέσβου στην Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου - Παρόν και ο Δημήτρης Βουνάτσος

yle="text-align: justify;">Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, αναχώρησε αεροπορικά για την Αθήνα σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, με προορισμό το Βελιγράδι Σερβίας, προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Δήμο Λέσβου στην Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τις προσπάθειες προσέλκυσης τουριστών από τη Σερβία που αποτελεί μία «παρθένα» αγορά για το νησί μας από τουριστική άποψη, αλλά και για την προώθηση των Λεσβιακών προϊόντων εκεί.

Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2013 και συμμετέχουν με δικό τους κοινό περίπτερο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Λέσβου, το Επιμελητήριο Λέσβου, καθώς και δύο τουριστικά γραφεία, το Σερβικό FOX TRAVEL που εδρεύει στο Βελιγράδι και το  Λεσβιακό ALONIA TRAVEL, που εδρεύει στη Μήθυμνα Λέσβου, τα οποία, εν συνεργασία, δρομολογούν πτήσεις charter για τη φετινή τουριστική σεζόν, με προοπτική τη συνέχιση των πτήσεων αυτών και τα επόμενα χρόνια.

Κατά την παραμονή του στη Σερβία, ο κ. Βουνάτσος θα επισκεφθεί, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβο, τον Μακαριότατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο, την Ελληνική Πρεσβεία, καθώς και τον αδελφοποιημένο- με τον τέως Καποδιστριακό Δήμο Μυτιλήνης από 20ετίας - Δήμο του Μπρόντ, κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Ηλία Γιόβιτσιτς, με τον οποίο αυτό Δήμο της Σερβικής Δημοκρατίας διατηρείται ζώσα και δημιουργική η εν λόγω αδελφοποίηση όλα τα διαρρεύσαντα έτη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης θα παραστεί και στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα στο ως άνω κοινό περίπτερό μας, κατά τη διάρκεια της εν λόγω έκθεσης.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στη Μυτιλήνη στις 26 Φεβρουαρίου 2013.

Μοιράσου το άρθρο!