Τουρισμός

26/11/2012 - 13:12

Philoxenia 2012: Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Philoxenia 2012: Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Philoxenia 2012: Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή στην Περιφέρεια Βορείου Lesvosnews

Philoxenia 2012

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, συμμετείχε με δικό της Περίπτερο στην 28η Τουριστική Έκθεση «Philoxenia» 2012, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 22 με 25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Δ.Ε.Θ- «HELEXPO».

Στα πλέον αξιοσημείωτα της συμμετοχής της, καταγράφεται η κατάκτηση του Ειδικού Βραβείου Διοργανωτή για την εξαιρετική υποστήριξη και οργάνωση της παρουσίας του Περιπτέρου της στην έκθεση.

Το βραβείο στην Περιφέρεια, απένειμε ο Γενικός Διευθυντής της «HELEXPO» κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, στην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Αποστολία Λύκου.

Η έκθεση «Philoxenia», αποτελεί την κορυφαία συνάντηση επιχειρηματιών από τον χώρο του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είχε τον πλήρη συντονισμό και τη συνολική ευθύνη για τη μεθοδική προώθηση των νησιών στο κοινό, μέσω του βραβευμένου της περιπτέρου στο οποίο συμμετείχαν οι Δήμοι Λέσβου, Λήμνου και Χίου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκαν τις ημέρες της έκθεσης, ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Δημήτριος Βουνάτσος, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, η Αντιδήμαρχος Λέσβου κ. Ανθούλα Βαμβουρέλλη,  ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μπουλώτης, η Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λήμνου κ. Χρύσα Καραϊσκάκη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου κ. Ηλίας Κλεισσάς.

Μοιράσου το άρθρο!