Τουρισμός

04/10/2019 - 18:03

Προσφυγικό και ... ειδήσεις από τη Μόρια ακυρώνουν επισκέψεις Φιλανδών στη Λέσβο

Η κα  Δήμητρα Βατή  διευθύντρια ξενοδοχείου στο Δήμο Δυτικής Λέσβου έκανε την παρακάτω δημόσια ανάρτηση : 

 

Μόλις πριν από λίγο ήρθε αυτό το μήνυμα 

'Αγαπητοί συνεργάτες,

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ακύρωση του προγράμματος της Matkavekka Φιλανδίας για τους μήνες Απρίλιο-Μάιο 2020.

Δυστυχώς έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και από την πλευρά του γραφείου μας αλλά και από την ίδια την εταιρεία ήταν αδύνατον να συνεχιστεί το πρόγραμμα για τους μήνες Απρίλιο-Μάιο 2020.

Είμαστε σε αναμονή για το αν θα διατηρηθεί το πρόγραμμα για τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2020.

Το οξυμένο ζήτημα του προσφυγικού και οι δεκάδες ειδήσεις , πολλές από τις οποίες ψευδείς, που μεταδόθηκαν εκτός συνόρων κατέστησαν πολύ δύσκολη την προώθηση του νησιού μας ως τουριστικό προορισμό.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση...

 

και σε σχόλιο της αναφέρει: Πρέπει να αντιδράσουμε κύριοι και κυρίες, να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα και να μηνύσουμε όποιον δημοσιογραφίσκο χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό για να πουλήσει τις κιτρινοφυλάδες του εις βάρος όλων. Το ξέρουμε πολύ καλά όλοι όσοι ήρθαν και έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους μέσα και έξω από το καμπ ότι κανένας ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ δημοσιογράφος από, κανάλι, ραδιοφωνικό σταθμό δεν έκανε τίποτα ουσιώδες εκτός από το να μεγαλώσει την κυκλοφορία και τη δημοτικότητά του.

Μοιράσου το άρθρο!