Τουρισμός

04/06/2013 - 14:15

Σήμανση περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών του Μολύβου

Ο

Φορέας Τουρισμού Μολύβου ολοκλήρωσε την υλοποίηση της δράσης της σήμανσης των περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών της ευρύτερης περιοχής του Μολύβου.

Η δράση ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποίησε ο Φορέας, με τον καθαρισμό των μονοπατιών, την καταγραφή των διαδρομών με GPS, την καταγραφή της βλάστησης καθώς και με την φωτογράφιση.

Η δράση συνεχίστηκε ξανά φέτος την άνοιξη, με την σήμανση των διαδρομών από την ομάδα Περιβάλλοντος του Φορέα, και την τοποθέτηση καινούριων πινακίδων που περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τον περιπατητή.

Η δράση ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, με την έκδοση έντυπου φυλλαδίου-χάρτη που περιέχει αναλυτική περιγραφή για τις προτεινόμενες περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές, καθώς και χρήσιμα στοιχεία (χιλιομετρικές αποστάσεις, εκτιμώμενος χρόνος, βαθμός δυσκολίας διαδρομής, χλωρίδα-πανίδα διαδρομής κλπ) για τον επισκέπτη.

Ο Φορεάς ενημέρωνει τα  μέλη του  ότι το παραπάνω έντυπο, μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Γραφείο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, για την ενημέρωση των επισκεπτών - τουριστών.

Μοιράσου το άρθρο!